Brocacef Groep heeft een werknemersbeoordeling van 3,9 van 5 sterren, op basis van 37 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin.
Ik werk in een superfijn team, heel gedreven en passievol. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker ruimte voor het sociale aspect en gezellige informele momenten. Het hybride werken i(50/50) zorgt dat er een goede balans ontstaat.
Minpunten
Het is een grote organisatie waardoor je niet iedereen persoonlijk kent.
Veelgestelde vragen over reviews van Brocacef Groep
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Brocacef Groep hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Brocacef Groep. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 79% van de werknemers van Brocacef Groep vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Brocacef Groep met een waarde van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,4 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.