Reviews van CAPE Groep

4,4

87% zou aanbevelen aan een kennis

(24 reviews in totaal)

86% positieve zakelijke vooruitzichten

CAPE Groep heeft een werknemersbeoordeling van 4,4 van 5 sterren, op basis van 24 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van CAPE Groep is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

24 reviews
13 okt 2025

Fantastisch bedrijf

Pluspunten

- Veel persoonlijke aandacht en waardering - Ruimte voor groei en initatief - Uitjes en activiteiten - Gezellig

Minpunten

Niet echt aanwezig, hooguit dat er geen ruimte is voor salarisonderhandeling. Wat op zich geen probleem is omdat de jaarlijkse stijgingen goed zijn.

2 okt 2025

Fijne werkgever

Pluspunten

- Heel veel ruimte om je te ontwikkelen - Je kunt ook als trainee direct aan de slag bij klanten en doet veel ervaring op - Afwisselende projecten en werkzaamheden - Als je goede ideeën hebt is er altijd veel mogelijk - Goede salarissen en in veel gevallen een lease auto - Er wordt netjes omgegaan met personeel en klanten. Eerlijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel - Zeer fijne werksfeer, iedereen wil elkaar altijd helpen - Familiebedrijf

Minpunten

- Je zult je uren moeten registreren en verantwoorden - Klant staat altijd op de eerste plek wat soms betekent dat dit kan schuren met jouw wensen als werknemer - Als consultant moet je geregeld naar klanten waardoor je af en toe lange dagen maakt

28 apr 2023

Pluspunten

Ik ben hier gestart zonder veel ervaring in recruitment. Alle vrijheid kreeg ik hier om mijzelf te ontwikkelen en daarbij kreeg ik alle ondersteuning die ik kon wensen. Zo kreeg ik een ervaren recruitment trainer toegewezen voor een half jaar en kreeg ik goede ondersteuning van HR. Door middel van de kwartaalgesprekken die iedereen voert wordt er gekeken naar wat jouw leerbehoefte is. Dit is uniek bij deze werkgever, aangezien CAPE een eigen academy heeft en hier al vele trainingen aanwezig zijn. Mocht er een training zijn wat nog niet wordt aangeboden dan wordt er extern gekeken. Veel heb ik geleerd van de consultants in hun houding en communicatie. Stuk voor stuk zijn het geweldige collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen. Verder worden er veel leuke gezamenlijke activiteiten georganiseerd en is de opkomst ook altijd hoog en top geregeld. Je krijgt in alle functies meteen heel veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Dit is met de visie dat je zo het snelste leert. CAPE stimuleert om uit je comfortzone te gaan, want daar zit de meeste groei. Mede doordat de sollicitatieprocedure zeer uitgebreid is blijft de kwaliteit van collega’s hoog. Zo mag je in de eindfase van je sollicitatie de gehele dag een assessment maken op kantoor. Je krijgt hierbij ook begeleiding van een ervaren consultant (inclusief 1 week de tijd om jezelf voor te bereiden). Op deze manier kan CAPE, maar ook jijzelf goed inschatten of er een match is. De lat ligt hoog, maar het type profiel dat ze zoeken moet ook zeker niet bang zijn voor een uitdaging of het onbekende.

Minpunten

CAPE is continue in beweging en heel dynamisch. Dit heeft vele voordelen, maar ook nadelen. Onder andere dat sommige belangrijke dingen in mijn ogen te lang blijven liggen, omdat er andere prioriteiten worden gelegd. Enkele praktische zaken zoals; meer parkeerplekken met lijnen, een duidelijker hoofdingang, het reserveringssysteem voor poolauto’s optimaliseren.

Weergave: 1 - 3 van 24 reviews

Glassdoor heeft 26 reviews over CAPE Groep die anoniem zijn geplaatst door werknemers van CAPE Groep. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of CAPE Groep bij je past.