Reviews voor CBRE | Glassdoor.be

Reviews van CBRE

Bijgewerkt op 9 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
71%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
CBRE President and CEO   Robert E. Sulentic
Robert E. Sulentic
1.403 Beoordelingen
  1. "projectcoördinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE

    Pluspunten

    goede extra wettelijke voordelen, maar een hoger salaris zou beter zijn

    Minpunten

    je moet vechten om je baan

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    CBRE2019-03-04
  2. "Slechte ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Maintenance Supervisor 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE

    Pluspunten

    Geen enkel pluspunt te vermelden

    Minpunten

    Slecht management op alle gebieden

    CBRE2019-09-28
  3. "Vriendjes politiek"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem
    Niet aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij CBRE gewerkt

    Pluspunten

    Goede salaris - hoog kwaliteit koffie - mooi gebouw

    Minpunten

    Vriendjes politiek speelt hard op het groeimogelijkheiden niveau. Er worden geen acties genomen betreft Pesten of discriminatie op het werkvloer. Je ben en blijft een nummer.

    CBRE2019-01-11
  4. "Terugkoppeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Facility Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij CBRE voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Werkgever met een warm gevoel naar zijn/haar werknemers

    Minpunten

    Te lange beslissingstrajecten, minder sterke interne communicatie

    Advies aan management

    Korter op de bal spelen - directe interne communicatie

    CBRE2016-10-04
  5. "Meedogenloze management en onprettige sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Asset Controller in Schiphol
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij CBRE gewerkt

    Pluspunten

    Prima arbeidsvoorwaarden, goed te bereiken locatie (Schiphol)

    Minpunten

    Door manager weggestuurd in mijn proeftijd, omdat ze vond dat ik na 2 weken niet volledig was ingewerkt.

    Advies aan management

    Bied een goed inwerktraject / onboarding aan. Als werknemers aangeven dat ze behoefte hebben aan een betere begeleiding, is de oplossing niet om ze weg te sturen in hun inwerkperiode.

    CBRE2020-01-09
  6. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE

    Pluspunten

    Uitdagende projecten, prima salaris, leuke collega’s, werk ethiek, goede feesten

    Minpunten

    Kan gemakkelijk 50+ uur per week vragen.

    CBRE2019-11-04
  7. "Goed begin van je carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Real Estate Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE voor 3 jaar

    Pluspunten

    + Leuk kantoor + Work/life balance + Leerzaam

    Minpunten

    - Ik vond mijn baan te saai (taxaties)

    CBRE2019-06-25
  8. "Dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CBRE voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Veel kansen, leuke collega's, goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    sterk groeiend waarbij de huidige werknemers nog wel eens vergeten worden.

    CBRE2019-01-03
  9. "Corporate World"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE

    Pluspunten

    Goed salaris veel groei mogelijkheden veel groeiende mogelijkheden

    Minpunten

    Corporate wijze van werken (je bent een nummer)

    CBRE2018-06-11
  10. "Werkgever met ruimte voor groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE voor 3 jaar

    Pluspunten

    enthousiaste mensen gemiddelde leeftijd 25-25 jr goede kantoren goede bedrijfsborrels en feesten sociaal gehalte is hoog

    Minpunten

    gun factor bepaald mede je groei onverbiddelijk bij non performance ontwikeling zelf ter hand nemen

    Advies aan management

    transparanter voorspelbaarder bonus toewijzingsbeleid voorspelbaarder carriere ontwikkeling

    CBRE2018-02-09
Er zijn 3721 reviews gevonden
</>Embed