Reviews voor CBRE | Glassdoor.be

Reviews van CBRE

Bijgewerkt op 23 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3705 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
CBRE CEO Robert E. Sulentic
Robert E. Sulentic
1355 Beoordelingen
  1. "Terugkoppeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Facility Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij CBRE voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Werkgever met een warm gevoel naar zijn/haar werknemers

    Minpunten

    Te lange beslissingstrajecten, minder sterke interne communicatie

    Advies aan management

    Korter op de bal spelen - directe interne communicatie

    CBRE2016-10-04
  2. "Vriendjes politiek"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem
    Niet aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij CBRE gewerkt

    Pluspunten

    Goede salaris - hoog kwaliteit koffie - mooi gebouw

    Minpunten

    Vriendjes politiek speelt hard op het groeimogelijkheiden niveau. Er worden geen acties genomen betreft Pesten of discriminatie op het werkvloer. Je ben en blijft een nummer.

    CBRE2019-01-11
  3. "Goed begin van je carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Real Estate Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE voor 3 jaar

    Pluspunten

    + Leuk kantoor + Work/life balance + Leerzaam

    Minpunten

    - Ik vond mijn baan te saai (taxaties)

    CBRE2019-06-25
  4. "Dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CBRE voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Veel kansen, leuke collega's, goede arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    sterk groeiend waarbij de huidige werknemers nog wel eens vergeten worden.

    CBRE2019-01-03
  5. "Geweldige ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij CBRE gewerkt

    Pluspunten

    Leuke projecten, Veel verantwoordelijkheid, Je leert veel, Gezellig

    Minpunten

    Weinig tot geen nadelen ondervonden gelukkig

    CBRE2018-08-29
  6. "Corporate World"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE

    Pluspunten

    Goed salaris veel groei mogelijkheden veel groeiende mogelijkheden

    Minpunten

    Corporate wijze van werken (je bent een nummer)

    CBRE2018-06-11
  7. "Werkgever met ruimte voor groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE voor 3 jaar

    Pluspunten

    enthousiaste mensen gemiddelde leeftijd 25-25 jr goede kantoren goede bedrijfsborrels en feesten sociaal gehalte is hoog

    Minpunten

    gun factor bepaald mede je groei onverbiddelijk bij non performance ontwikeling zelf ter hand nemen

    Advies aan management

    transparanter voorspelbaarder bonus toewijzingsbeleid voorspelbaarder carriere ontwikkeling

    CBRE2018-02-09
  8. "CBRE"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Afdelingssecretaresse in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CBRE voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Loyaal aan werknemers, veel ervaring binnen het bedrijf, collegiaal, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Het is een groot bedrijf en hiërarchisch

    CBRE2018-01-17
  9. "Kansen genoeg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Site Manager in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CBRE voor 5 jaar

    Pluspunten

    Als je je werk goed doet, wordt dat opgemerkt. Studie mogelijkheden genoeg

    Minpunten

    Salaris sprongen bij promotie zijn nihil Net als bij alle grote bedrijven duren relatief simpele dingen heel erg lang

    Advies aan management

    Er zijn teveel communicatie stromen (nieuwsbrieven)

    CBRE2017-12-18
  10. "Zeer goede springplank voor je vastgoedcarrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant Valuation Advisory in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CBRE voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Goede en moderne kantoorfaciliteiten - Mogelijkheid tot volgen opleiding (o.a. ASRE, RICS en RT) - Gelijk werken op internationaal niveau met buitenlandse klanten - Veel ervaring in huis waardoor een snelle leercurve mogelijk is - Jong team

    Minpunten

    - Zeer corporate omgeving (inclusief bijbehorende typen mensen) - Niet iedereen laat het achterste van zijn tong zien ivm kantoorpolitiek - Doorgroeien tot aan medior kan snel, daarna wordt het lastig ivm mensen die lang op dezelfde plek blijven zitten. Hetgeen frustrerend kan zijn als je ambitieus bent

    Advies aan management

    Talenten tijdig opmerken en duidelijke doorgroeitrajecten bieden

    CBRE2017-05-18
Er zijn 3705 reviews gevonden