Reviews van Calco

(203 reviews in totaal)

Tom Olijve

100% waardeert directeur

57% positieve zakelijke vooruitzichten

Calco heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 203 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Calco is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

203 reviews
18 aug 2025

Pluspunten

Het voelt echt alsof de managers naar je luisteren en veel met je meedenken. Het werk went snel en de collega's die je tijdens het traineeship ontmoet maken het alleen nog maar fijner

Minpunten

Tijdens de zomerperiode is er iets meer afhankelijkheid van vakanties waardoor communicatie soms wat langer duurt.

4 jun 2025

Mooie start IT carrière

Pluspunten

Ik heb mijn eerste paar maanden bij Calco als erg positief ervaren. Er hangt een fijne sfeer, je leert veel over jezelf en er wordt goed gezocht naar een kwalitatieve match. Ik ben erg blij met de positie waar ik mag starten en heb erg veel zin om te beginnen.

Minpunten

Ik heb eigenlijk geen negatieve punten ervaren. Tuurlijk was het soms minder leuk om voor de zoveelste keer over jezelf te vertellen tijdens de soft skills, maar dit zorgt er wel voor dat er een goede match gemaakt kan worden.

6 mei 2025

Top bedrijf

Pluspunten

Leuk team, jong bedrijf, goed voorwaarden, interessante corporate klanten.

Minpunten

Hoog verloop, maar dat komt mede door het jonge personeelsbestand.

Weergave: 1 - 3 van 203 reviews

Glassdoor heeft 247 reviews over Calco die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Calco. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Calco bij je past.