Reviews van Caliber Global

73% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

2 reviews
4 nov 2024

Pluspunten

Sterke Innovatiecultuur: Caliber.global stimuleert creativiteit en nieuwe ideeën, wat leidt tot innovatieve oplossingen en producten. Toekomstgerichte Strategie: Het bedrijf heeft een duidelijke visie voor de toekomst, met investeringen in technologie en duurzaamheid. Professionele Ontwikkeling: Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, inclusief trainingen en workshops. Ondersteunend Team: Collega's zijn collaboratief en ondersteunend, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer. Flexibele Werkcultuur: Er is aandacht voor een goede werk-privébalans, met opties voor flexibel werken. Impactvolle Projecten: Werknemers hebben de kans om deel uit te maken van projecten die echt een verschil maken in de industrie. Positieve Bedrijfscultuur: De bedrijfscultuur is open en transparant, wat een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid creëert.

Minpunten

Gevoel van Overweldiging bij Nieuwe Projecten: Soms kan de snelheid van nieuwe initiatieven overweldigend zijn, vooral voor nieuwkomers die zich nog moeten aanpassen.

4,0
10 mrt 2022

Pluspunten

Goede arbeidsvoorwaarden Vele mogelijkheden om te ontwikkelen

Minpunten

Eigenlijk geen minpunt, vind ik maar het is een platte organisatie en weinig hierarchie.

Glassdoor heeft 22 reviews over Caliber Global die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Caliber Global. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Caliber Global bij je past.