Reviews van Cheops Technology NV/SA

3,8

67% zou aanbevelen aan een kennis

(39 reviews in totaal)

59% positieve zakelijke vooruitzichten

Cheops Technology NV/SA heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 39 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Cheops Technology NV/SA is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

39 reviews
27 okt 2025

Goed

Pluspunten

Persoonlijk groei Bedrijfswagen Geen nummer

Minpunten

Slechte projecten Loon Bedrijfswagen slecht

7mo
Bedankt voor je recensie. We appreciëren het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze te schrijven. Contacteer gerust HR indien je graag de minpunten wenst toe te lichten, zodat we gerichte actie kunnen ondernemen waar mogelijk.
2 jun 2025

In orde

Pluspunten

Flexibiliteit en veel verantwoordelijkheid in de job

Minpunten

Rigide structuur en moeilijke klanten

9mo
Bedankt voor je recensie! We appreciëren het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze te schrijven. Contacteer gerust HR indien je graag wat dieper ingaat op de minpunten. Zo kunnen we hier als organisatie gericht actie op nemen.
22 jan 2025

Pluspunten

Goede opvolging en betrokkenheid van de leidinggevenden

Minpunten

Hierover geen punten te melden

1y
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze feedback te delen! Het is heel fijn om te lezen dat je graag bij Cheops werkt en dat je de goede opvolging en betrokkenheid van onze leidinggevenden waardeert. Hier zetten we sterk op in als organisatie en deze feedback motiveert ons om zo verder te doen :)
Weergave: 1 - 3 van 39 reviews

Glassdoor heeft 43 reviews over Cheops Technology NV/SA die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Cheops Technology NV/SA. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Cheops Technology NV/SA bij je past.