Reviews van Consolid

3,6

73% zou aanbevelen aan een kennis

(14 reviews in totaal)

Andrew Zwaarts

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

55% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

14 reviews
4,0
7 apr 2026

Goed bedrijf

Pluspunten

Super leuk en gezellig bedrijf, waar veel ruimte voor groei is

Minpunten

Tot op heden geen minpunten ondervonden

1,0
1 feb 2025

Blijf weg!

Pluspunten

Waardeloos uitzendbureau. Komen met mooie praatjes en beloftes om ze vervolgens niet waar te maken. Geheel tegen de afspraken in ben ik naar een PostNL adres gestuurd om te werken waarvan achteraf bleek dat er na 18:00 uur geen openbaar vervoer mogelijk is. Ik had nachtdienst en daar stond ik als na werktijd als jonge vrouw rond 3 uur in de nacht op een afgelegen industrieterrein. Geheel afhankelijk van Goodwill van onbekende collega's die mij wellicht naar het dichtstbijzijnde station konden rijden. De volgende dag erover geklaagd en werd te telefoon letterlijk opgehangen. De mooie beloftes waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Doe jezelf niet te kort en blijf weg van deze amateurs.

Minpunten

Doen loze beloftes Targets zijn het belangrijkste, 0,0 oog voor het belang van de werknemer. In het geval van problemen met opdrachtgevers, heb je het sowieso bij het kortste eind. Arrogante intercedenten zonder enige mensenkennis.

avatar
Reactie van Consolid
9mo
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te lezen dat je het werken via ons zo hebt ervaren. Veiligheid en het nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke waarden, en we nemen jouw feedback hierover serieus. We willen graag beter begrijpen wat er precies is misgegaan zodat we dit intern kunnen bespreken en verbeteren. Als je daarvoor openstaat, nodigen we je uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via welkom@consolid.nl. We waarderen alle feedback, ook wanneer deze kritisch is, omdat het ons helpt onze dienstverlening te verbeteren. Groeten, Colin van Consolid
6 jul 2024

Pluspunten

Leuke werksfeer en fijne collega’s

Minpunten

Nog niet kunnen vinden gelukkig

avatar
Reactie van Consolid
9mo
Dankjewel! Dat is leuk om te lezen :-)
Weergave: 1 - 3 van 14 reviews

Glassdoor heeft 18 reviews over Consolid die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Consolid. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Consolid bij je past.