Reviews voor Cronos | Glassdoor.be

Reviews van Cronos

Bijgewerkt op 13 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 44 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Jef De Wit
25 Beoordelingen
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Co-Founder in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Cronos stimuleert ondernemerschap, geeft autonomie.

    Minpunten

    Langs mijn kant zie ik geen minpunten.

    Cronos2019-08-05
  2. "Review"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Grote groep, sfeer, extra legale voordelen

    Minpunten

    Weinig Trasparantie, interne concurrentie, locatie

    Cronos2019-08-14
  3. "Verzameling van verschillende KMO's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Goede sfeer, veel initiatieven voor werknemers

    Minpunten

    Dat gaat vermoedelijk wat va bedrijf tot bedrijf afhangen

    Cronos2019-07-21
  4. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    - Bedrijfswagen, maaltijdvergoeding en andere

    Minpunten

    - Soms wat weinig structuur door overlappende competenties

    Cronos2019-06-06
  5. "Horrible"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Edegem, Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cronos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    naambekendheid, leuke projecten bij interessante klanten, interessante technologie

    Minpunten

    slecht management, veel interne politiek, veel ongezonde concurrentie tussen de nevenbedrijven, hebben grote dunk van zichzelf

    Advies aan management

    niet iedereen heeft de skills om manager te worden, dat is ook duidelijk te merken waarom bepaalde nevenbedrijven wel of niet functioneren

    Cronos2019-04-30
  6. "Goede sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front End Developer 

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Goede plaats voor veel ervaring op te doen Leuke collega's en goede sfeer

    Minpunten

    Verloning die dochterbedrijven aan hun werknemers kan geven is begrensd

    Cronos2019-04-02
  7. "Leuk team met een gevarieerd aanbod aan klanten"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Leuk team met een gevarieerd aanbod aan klanten

    Minpunten

    Geen goede sales ondersteuning van bovenaf

    Cronos2019-02-14
  8. "Goede lange termijn werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Owner in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel voordelen, ze doen er echt alles aan om het zo aangenaam mogelijk te hebben tijdens, voor en na de werkuren, vriendelijke medewerkers, alles is er mogelijk maar je moet wel zelf aangeven wat je wil, iedereen staat erg open voor feedback en kansen te bespreken.

    Minpunten

    Het hele kluwen aan bedrijven maakt het soms nogal ingewikkeld om te volgen, sommige bedrijven komen eerder over als "willen maar niet kunnen", loonsverhogingen uiten zich zelden in bruto loonsverhogingen. Wanneer je als consultant wordt verhuurd aan de klant en je moet on site bij de klant zitten, verlies je wel wat voeling met het bedrijf.

    Cronos2019-01-21
  9. Nuttig (2)

    "Gruwelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Kontich, Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Cronos voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Meerdere kantoren en veel mogelijkheid tot thuiswerk

    Minpunten

    Interne concurrentie, pure bodyshop, kinderachtige collega's (ceo loopt uit vergaderingen zonder mededeling), Geen visie, Algemeen gebrek aan motivatie.

    Advies aan management

    Houd grote kuis, verwacht een minimum aan competenties van de partners en focus op het aanbieden van een professionele omkadering.

    Cronos2019-02-17
  10. "Optimale sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Kontich, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor 3 jaar

    Pluspunten

    Een ondernemend bedrijf waarbij collegialiteit & sfeer centraal staat.

    Minpunten

    Indien je van Gent komt kan de Kennedy Tunnel nadelig zijn.

    Cronos2018-12-03
Er zijn 44 reviews gevonden