Reviews voor Cronos | Glassdoor.be

Reviews van Cronos

Bijgewerkt op 6 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 42 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Jef De Wit
23 Beoordelingen
  1. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    - Bedrijfswagen, maaltijdvergoeding en andere

    Minpunten

    - Soms wat weinig structuur door overlappende competenties

    Cronos2019-06-06
  2. "Horrible"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Edegem, Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cronos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    naambekendheid, leuke projecten bij interessante klanten, interessante technologie

    Minpunten

    slecht management, veel interne politiek, veel ongezonde concurrentie tussen de nevenbedrijven, hebben grote dunk van zichzelf

    Advies aan management

    niet iedereen heeft de skills om manager te worden, dat is ook duidelijk te merken waarom bepaalde nevenbedrijven wel of niet functioneren

    Cronos2019-04-30
  3. "Goede sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front End Developer 

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Goede plaats voor veel ervaring op te doen Leuke collega's en goede sfeer

    Minpunten

    Verloning die dochterbedrijven aan hun werknemers kan geven is begrensd

    Cronos2019-04-02
  4. "Leuk team met een gevarieerd aanbod aan klanten"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Cronos

      Pluspunten

      Leuk team met een gevarieerd aanbod aan klanten

      Minpunten

      Geen goede sales ondersteuning van bovenaf

      Cronos2019-02-14
    • "Goede lange termijn werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Product Owner in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Veel voordelen, ze doen er echt alles aan om het zo aangenaam mogelijk te hebben tijdens, voor en na de werkuren, vriendelijke medewerkers, alles is er mogelijk maar je moet wel zelf aangeven wat je wil, iedereen staat erg open voor feedback en kansen te bespreken.

      Minpunten

      Het hele kluwen aan bedrijven maakt het soms nogal ingewikkeld om te volgen, sommige bedrijven komen eerder over als "willen maar niet kunnen", loonsverhogingen uiten zich zelden in bruto loonsverhogingen. Wanneer je als consultant wordt verhuurd aan de klant en je moet on site bij de klant zitten, verlies je wel wat voeling met het bedrijf.

      Cronos2019-01-21
    • Nuttig (2)

      "Gruwelijk"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Consultant in Kontich, Antwerpen
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij Cronos voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Meerdere kantoren en veel mogelijkheid tot thuiswerk

      Minpunten

      Interne concurrentie, pure bodyshop, kinderachtige collega's (ceo loopt uit vergaderingen zonder mededeling), Geen visie, Algemeen gebrek aan motivatie.

      Advies aan management

      Houd grote kuis, verwacht een minimum aan competenties van de partners en focus op het aanbieden van een professionele omkadering.

      Cronos2019-02-17
    • "Optimale sfeer"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Project Manager in Kontich, Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cronos voor 3 jaar

      Pluspunten

      Een ondernemend bedrijf waarbij collegialiteit & sfeer centraal staat.

      Minpunten

      Indien je van Gent komt kan de Kennedy Tunnel nadelig zijn.

      Cronos2018-12-03
    • Nuttig (3)

      "Slechte sfeer, slechter management"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Business Analyst in Kontich, Antwerpen
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Meerdere kantoren om files te vermijden

      Minpunten

      Managers doen maar wat, geen opleiding of relevante competenties Veel interne concurrentie Geen mogelijkheid tot salarisverhoging

      Advies aan management

      Probeer de managers in lijn te krijgen om op zijn minst naar buiten te komen als een geïntegreerde groep, investeer in opleidingen.

      Cronos2018-12-27
    • "Veel carrièremogelijkheden"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Functioneel Analyst in Kontich, Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Verschillende projecten Verschillende sectoren Goede work life balance

      Minpunten

      Verloning Duidelijke structuur Locatie hoofdkantoor (Kontich) Lunchmogelijkheden Onderling rivaliteit Duidelijkheid

      Advies aan management

      Differentieer in andere zaken zoals management consultancy & marketing automation

      Cronos2018-11-20
    • "Variabel van specifiek bedrijf"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - IT Engineer in Kontich, Antwerpen

        Ik voltijd gewerkt bij Cronos voor meer dan 1 jaar

        Pluspunten

        + Groepbenefits: osteopaat, coach, kortingen, extra opleidingen +Activiteiten voor 'Cronosieten': voetbal, sportuitdagingen, special events + Cronos HR is zeer benaderbaar, actief en behulpzaam. + Zelf te kiezen bedrijfswagen met tankkaart, die ook buiten werkuren gebruikt mag worden. + Telefoonrekening, internetrekening gesponsord door Cronos (tot bepaalde grens) + Dynamische sfeer met veel kleine bedrijfjes.

        Minpunten

        - Salaris kan beter (Cronos legt lage grenzen op aan dochterbedrijven), verliest ervaren werknemers op die manier. - Open floor plan met telefonerende sales mensen. - Stille vergaderzaaltjes met whiteboards zijn altijd bezet.

        Advies aan management

        - Promoot retentie van ervaren werknemers. bv door getrouwheidspremies.

        Cronos2018-07-25
      Er zijn 42 reviews gevonden