Reviews voor Cronos | Glassdoor.be

Reviews van Cronos

Bijgewerkt op 8 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
89%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Cronos CEO  Jef De Wit (no image)
Jef De Wit
32 Beoordelingen
  1. "Correct & eerlijke verloning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Consultant in Kontich, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede verloning, fijne werksfeer, goed bereikbaar

    Minpunten

    Hard werken, steeds bijleren, veel concurrentie

    Cronos2019-12-16
  2. "Pro's overwegen de contra's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Cronos voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je bepaalt zelf je carrière bij Cronos. Je bent geen nummer en dat voel je effectief. Vlakke management-structuur is niet gelogen. Ze zijn allen zeer aanspreekbaar en ze luisteren naar je. Veel ruimte voor opleiding.

    Minpunten

    Loon niet bij de beste. Veel deelbedrijven met allemaal een andere interne werking. Consultancy is en blijft een raar beestje. Je kan je 100% smijten op je project bij de klant maar als je wat meer wil gaan verdienen is dit vaak onvoldoende. Je zal gevraagd worden wat extra uren te steken in de interne Cronos-werking. Dit kan als frustrerend ervaren worden.

    Verder lezen
    Cronos2020-03-08
  3. "Full Stack Developer Cronos"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Full Stack Developer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Bij Cronos heerst er een startup mentaliteit en sfeer.

    Minpunten

    De lonen kunnen vrij laag zijn.

    Cronos2020-02-07
  4. "Cronos"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bediende in Kontich, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ruim budget voor eigen auto, ongelimiteerde tankkaart, losse bedrijfssfeer.

    Minpunten

    Starters beginnen met lager loon dan bij gelijkaardige werknemers.

    Cronos2020-02-05
  5. "Leuke werkgever met ruimte voor eigen initiatief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Aggghhhjjk 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    - begeleiding bij opstellen en executeren van business plan - werken voor eigen idee, eigen initiatief

    Minpunten

    - meer 'op vingers tikken' dan 'meedenken'

    Cronos2020-01-23
  6. "Om andere lonen te weten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Computer Forensic Examiner 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    Leuke flexibele werksfeer vol kansen

    Minpunten

    Verloning lijkt minder te zijn dan andere IT bedrijven

    Cronos2020-01-20
  7. "Data management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Cronos

    Pluspunten

    An exciting range of benefits

    Minpunten

    Travelling a lot maybe required

    Cronos2019-12-09
  8. "Mooie kansen voor technische profielen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Data Analist/Digital Marketeer in Kontich, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cronos voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Aangename werksfeer, leuke collega's, goede verloning

    Minpunten

    Weinig inbreng over de projecten waaraan je kan meewerken als consultant. Soms kom je terecht op bedrijven/jobs waar je totaal niet voor geschikt bent. Anderzijds kan het dan ook weer zijn dat je te lang projectloos 'op de bank' zit.

    Verder lezen
    Cronos2019-12-08
  9. "Tof, veel mogelijkheden maar niet altijd even georganiseerd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Unity Developer in Edegem, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cronos voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel opportuniteiten om bij te leren. Door de structuur van vele kleine bedrijven val je toch op. Kleine teams met vele leuke evenementen.

    Minpunten

    Doordat sommige dingen op Cronos niveau geregeld worden en Cronos zo groot is, kan het soms lang duren voor je antwoord krijgt of voor het geregeld wordt.

    Verder lezen
    Cronos2019-11-13
  10. "Providit"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Cronos voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede communicatie, vrijheid, auto, jong

    Minpunten

    Start loon is minder dan andere developers

    Cronos2019-10-27
Er zijn 45 reviews gevonden