Reviews voor DXC Technology | Glassdoor.be

Reviews van DXC Technology

Bijgewerkt op 21 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6584 reviews gevonden

2.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
35%
Aanbevelen bij een kennis
33%
Waardeert directeur
DXC Technology CEO Mike Lawrie
Mike Lawrie
3303 Beoordelingen
  1. "prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij DXC Technology voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    leuke sfeer, goede begeleiding, interessant werk, correct loon

    Minpunten

    minstens vijf woorden verplicht: geen minpunten

    DXC Technology2018-08-31
  2. "Oké startpunt om je carrière te beginnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Applications Engineer in Mechelen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DXC Technology voor 3 jaar

    Pluspunten

    * Je kan hier heel nuttige ervaring opdoen * Relaxte sfeer, flexibele werkuren

    Minpunten

    * weinig duidelijk toekomstperspectief * bijkomende trainingen slechts heel sporadisch * niet veel betrokkenheid bij het bedrijf aangezien je meestal op locatie bij de klant zit. Weinig interessante evenementen om toch langs de firma te komen. * loon moet je zelf elk jaar opnieuw onderhandelen indien je opslag wil

    Advies aan management

    Aangezien het succes van het bedrijf afhangt van de consultants, zouden deze beter in de watten moeten gelegd worden (trainingen, toekomstperspectief).

    DXC Technology2019-06-22
  3. Nuttig (3)

    "Een nummer op een lijst waar loonaanpassing en bonus minstens 1 decennia bevroren zijn."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DXC Technology voor 10 jaar

    Pluspunten

    Flexibel werkuren en werklocatie als je opdracht niet bij de klant moet zijn. De oudere werknemers hebben nog een goed pensioenplan. Aangename Collega’s binnen eenzelfde groep.

    Minpunten

    Verzuiling per departement of account is sterk en drijft samenwerking uit elkaar. Personeel is vaak vervangbaar door buitenlanders als je niet op locatie moet werken : alles via Lync waar vroeger enkel helpdeskagenten dit deden. De inrichting van het kantoor daar voor niet geschikt (je koptelefoon is het voornaamste werkmiddel) Als je denkt goed te scoren op je doelstellingen, worden de mindere punten uitvergroot zodat...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Investeer in mensen en geef ze tijdens de werktijd de mogelijkheid zich te ontplooien ... de ROI zal groter zijn dan verwacht als je over loyale gemotiveerde werknemers zou beschikken.

    DXC Technology2019-04-10
  4. "Log consultancykantoor met sterke afhankelijkheden door internationale context"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DXC Technology voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden en interessante projecten

    Minpunten

    De cultuur, de leidinggevenden en het minimum aan opleidingsbudget

    DXC Technology2019-03-07
  5. "Review DXC Technology"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij DXC Technology

    Pluspunten

    - toffe collega's - gebruik nieuwe technologieën

    Minpunten

    - geen tot weinig doorgroeimogelijkheden - veel testwerk als business analist

    DXC Technology2018-10-16
  6. Nuttig (4)

    "Een zinkend schip maar spijtig genoeg zijn de goede mensen reeds weg en de ratten gebleven!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Systems Engineer in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij DXC Technology voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    goed loon & arbeidsvoorwaarden, fijne collegae

    Minpunten

    oudere werknemers zijn er loslopend wild

    Advies aan management

    herwaardeer uw oudere werknemers, hun ervaring kan van onschatbare waarde zijn!

    DXC Technology2018-09-27
  7. Nuttig (6)

    "Was erg leuk vele jaren geleden. Veel leuke kansen gekregen. Nu uitgemolken. Leeg."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Brussel
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DXC Technology voor 10 jaar

    Pluspunten

    Fijne collega’s met extreem veel engagement waar management geen oog voor heeft.

    Minpunten

    Geen perspectief op de toekomst. Willekeur. Management maakt het onmogelijk succesvol te zijn.

    Advies aan management

    Get real

    DXC Technology2018-06-22
  8. Nuttig (7)

    "Neerwaarse spiraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DXC Technology voor 10 jaar

    Pluspunten

    Flexible werkuren. Global compmany met internationale mogelijkheden.

    Minpunten

    Door jarenlange kostenbesparingen is het vet al lang weggesneden en snijdt men nu het vlees aan. Er zijn te weinig mensen, te veel ervaring verdwenen, te weinig investering. Klanten zijn terecht niet tevreden. Mensen zijn van geen tel meer. Budgetten voor opslag, bonussen, ontwikkeling, sociale activiteiten zijn al jaren op 0. Mensen worden nu op bedenkelijke manier op straat gezet. De bedrijfscultuur is al lang niet...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Stop met cost cutting en investeer naar behoren in strategische markten. Alle groten spelen op dezelfde hypes en besparen zich kapot. Zoek om DXC te ondersheiden in plaats van een copy/past.

    DXC Technology2018-06-12
  9. Nuttig (5)

    "Zou het niet herdoen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DXC Technology voor 3 jaar

    Pluspunten

    Salaris is misschien beter dan de concurrentie maar nog te overwegen

    Minpunten

    Geen training; geen certificatie; geen opslag; geen events; geen goodies; geen bonus; weining feedback; bijna in een "bodyshopping" stijl.

    Advies aan management

    good luck

    DXC Technology2018-06-12
  10. Nuttig (4)

    "Slecht beleid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij DXC Technology

    Pluspunten

    Goede work/life balance Mooie bedrijfswagens Relatief goede verloning

    Minpunten

    Zware overhead Enkel verticaal groeien Onzekerheid toekomst

    Advies aan management

    Meer appreciatie van de werknemers

    DXC Technology2018-05-29
Er zijn 6584 reviews gevonden