Reviews voor Delta Air Lines | Glassdoor.be

Reviews van Delta Air Lines

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2673 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Delta Air Lines CEO Ed Bastian
Ed Bastian
877 Beoordelingen
  1. "conclusie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Delta Air Lines voor 8 jaar

    Pluspunten

    zelfstandigheid, direct leidinggevende, collega's en reistijden

    Minpunten

    cultuur, veel reorganisaties, leidinggeven hoger

    Advies aan management

    doe wat je zegt, zeg wat je doet en gebruiken geen kretelogie zonder de principes die daarbij horen te volgen/huldigen

    Delta Air Lines2015-12-02
  2. "avis positif"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Consultante in Brussel
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Delta Air Lines gewerkt

    Pluspunten

    Acquérir de nombreuses compétences diverses en terme de communication

    Minpunten

    Entente difficile avec plusieurs de mes supérieurs

    Advies aan management

    oublie qu'on a aucune chance et foncer, la vie est courte

    Delta Air Lines2019-02-03
  3. "Great co"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Delta Air Lines

    Pluspunten

    Salary, benefit, family discount, et autres

    Minpunten

    j'en connais pas un pour être franc

    Delta Air Lines2018-09-11
  4. "red coat"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Red Coat in Roissy-en-France
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Delta Air Lines gewerkt

    Pluspunten

    facilité d'intégration car petite équipe

    Minpunten

    difficile d'obtenir un poste perenne

    Delta Air Lines2018-03-21
  5. "Demande d'emploi"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Customer Service Representative in Port-au-Prince
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Delta Air Lines voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Avoir la possibilité de découvrir le monde du commerce , mais également avoir l'opportunité d'acquérir une première expérience sur le plan professionnel.

    Minpunten

    je n'aurai aucun inconvenient à offrir mes services à l'entreprise.

    Advies aan management

    Continuer à faire offrir de meilleurs services

    Delta Air Lines2018-01-16
  6. Nuttig (189)

    "Great work environment, good pay, stable company, excellent benefits"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Associate Software Developer in Atlanta, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Delta Air Lines voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Flight benefits are the standout benefit for sure. Aside from that, the work in the IT department is project based, so very team oriented with steady, predictable work patterns. Positive environment with good management.

    Minpunten

    Very hard to stand out in such a large company. Promotions are few and very far between. Commute to the main office can be rough being located on the south side next to the airport

    Delta Air Lines2018-03-19
  7. "Great internship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Internship in Atlanta, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Delta Air Lines

    Pluspunten

    Interns get flight benefits

    Minpunten

    Work can at times be boring and mundane

    Delta Air Lines2019-08-21
  8. "interviews"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Flight Attendant 

    Ik werk voltijd bij Delta Air Lines

    Pluspunten

    the great company to work with

    Minpunten

    I do not have any comment

    Delta Air Lines2019-08-22
  9. "Director"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Newark, NJ

    Ik heb voltijdgewerkt bij Delta Air Lines voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    I Enjoyed their perk benefits

    Minpunten

    Sometimes the hours we too long

    Delta Air Lines2019-08-21
  10. "great company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Gate Agent in Los Angeles, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Delta Air Lines voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    flight benefits, delta perks, flexible schedule, job is fun and easy if you like busy, a lot of career opportunities, competitive pay

    Minpunten

    lax airport culture, some coworkers are mean to passengers, no health benefits

    Delta Air Lines2019-08-19
Er zijn 2673 reviews gevonden