Reviews voor Eventbrite | Glassdoor.be

Reviews van Eventbrite

Bijgewerkt op okt 11, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.3
87%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Eventbrite CEO Julia Hartz
Julia Hartz
178 Beoordelingen
  1. "het verhaal is mooier dan de ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Eventbrite

    Pluspunten

    internationaal bedrijf met veel mogelijkheden en kans om te groeien

    Minpunten

    het bedrijf wordt heel Amerikaans geleid met weinig oog voor Europese nuances

    Advies aan management

    leg wat meer bevoegdheden bij lokaal management

    Eventbrite2019-10-11
  2. "Great place to work!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Eventbrite

    Pluspunten

    smart, active(pro-active) colleagues, with good communication to upper management and between departments.

    Minpunten

    fast growing company, so it creates holes in communication and mentality due to to fast integration of new members/teams.

    Advies aan management

    bring the good parts of the company globally, but don't push away the individuality of each location/region/team.

    Eventbrite2018-07-30
  3. "Geweldige mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Landen directeur Benelux in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Eventbrite voor 8 jaar

    Pluspunten

    Geweldige werkomgeving voor persoonlijke groei. Veel autonomie maar ook ondersteuning aanwezig.

    Minpunten

    Deel uitmaken van een wereldwijde organisatie betekent ook vergaderingen buiten de normale kantooruren houden, het betekent ook regelmatig internationaal reizen (wat ik zie als een pro btw!).

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Eventbrite2019-04-16
  4. "geweldige werkrelaties met collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Crediteuren specialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Eventbrite voor 5 jaar

    Pluspunten

    goede voorwaarden en geweldige collega's

    Minpunten

    baan inhoud dankzij baan scheiding binnen financiën

    Advies aan management

    wees meer flexibel in welke rollen er aan je worden toegewezen binnen de financiële afdeling

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Eventbrite2019-04-15
  5. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Eventbrite

    Pluspunten

    Leuke collega's, en een goede bedrijfscultuur.

    Minpunten

    Geen negatieve punten op dit moment.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Eventbrite2019-02-21
  6. "Goede plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Eventbrite

    Pluspunten

    - Uitstekend inwerkproces - Geweldige bedrijfscultuur die de werknemers stimuleert om om het beste uit zichzelf te halen - Goed loon en veel secundaire arbeidsvoorwaarden (gratis ontbijt/lunch, sportschoolabonnement, reiskostenvergoeding, etc.). - Internationaal bedrijf (collega's over de hele wereld) - Geweldig kantoor in Amsterdam - Cultuur inspireert een goede balans tussen werk/leven

    Minpunten

    Tot nu toe nog geen, geweldige plek om te werken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Eventbrite2019-01-07
  7. "Het beste kantoor waar ik ooit heb gewerkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Eventbrite voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Geweldige collega's zorgen voor een geweldige sfeer op kantoor. - Het uitzicht op kantoor is geweldig, veel ramen die genoeg daglicht geven en het ruimtelijk maakt. - Internationale collega's en zakenreis mogelijkheden. - Veel voordelen voor de werknemers zoals het vergoeden van je zorg- en welzijnskosten (fitness, massage) - Bedrijfsevenemten en kerstvieringen met all de EU kantoren

    Minpunten

    - Het is een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf en dit is soms merkbaar aan de communicatie of strategie. De EU-dochterkantoren zijn niet altijd opgenomen in de wereldwijde strategie.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Eventbrite2018-10-26
Er zijn 7 reviews gevonden