Reviews van EyeTech Solutions

75% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

9 reviews
13 sep 2021

Pluspunten

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging na dat ik was gestrand in mijn vorige baan. Na dat ik solliciteerde werd ik binnen 2 dagen opgebeld door Amy. Een toffe, empathische slimme recruitster die me in no-time (4 dagen oid) aan een nieuwe job heeft geholpen. Ook vond ik de extra tips en opvolging uitmuntend. Keep on the good job!

Minpunten

Geen deze service was uitmuntend! een 10/10

7 jun 2021

Uitstekende werkplek

Pluspunten

Een zeer leuke werkomgeving die je constant tot het uiterste drijft om beter te worden. Je komt er elke dag terecht in een werkplek waar fun in combinatie staat met hard werken.

Minpunten

Geen minpunten mee te geven voorlopig

28 nov 2019

Uw resultaten worden beloond. Fair bedrijf met top interne trainings

Anonieme werknemer

Pluspunten

Ongelimiteerde commissie & leuke incentives Enorm veel bijleren op korte termijn Jonge sales mensen die een carrière willen uitbouwen. Promoties gebaseerd op resultaten en attitude

Minpunten

Geen thuiswerk & flexibiliteit qua uren

Reactie van EyeTech Solutions
6y
Hello, Thank you for sharing your positive experience with us! We appreciate all of your hard work. Sincerely, EyeTech Solutions
Weergave: 1 - 3 van 9 reviews

Glassdoor heeft 36 reviews over EyeTech Solutions die anoniem zijn geplaatst door werknemers van EyeTech Solutions. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of EyeTech Solutions bij je past.