Reviews van FCR Media Group

1,0
30 aug 2024

Niet doen

Anonieme werknemer

Pluspunten

Veel vakantiedagen en toffe collega’s

Minpunten

Leiderschap zonder visie. Er is nauwelijks expertise over marketing in het bedrijf, wat je wel zou verwachten gezien dat de diensten zijn die ze aanbieden. Het enige wat ze heel goed kunnen is verkopen en sales technieken. Heel oubollige manier van een bedrijf runnen en totaal niet aangepast aan dit tijdperk.

1,0
24 mrt 2020

Pluspunten

extra-legale voordelen. 13e maand, maaltijdcheques, Mits vast contract. Eerst maanden aanmodderen als interim

Minpunten

FCR-Media is de voormalige Gouden Gids, wat uitging van het failliete Truvo. Er aan denken om hun hoger management na zo'n falen te vervangen was nooit aan de orde. Dit consortium van machtsgedreven vrouwen maken dit bedrijf labiel én man-onvriendelijk. Aanhoudende nutteloze meetings bevestigen deze onzekerheden. Agressieve marketing' en salesstructuren zullen dit bedrijf naar de dieperik brengen. En terecht. De verloning is enkel interessant voor hogere salesprofielen. Designers, technici etc worden onderbetaald wat voor onderlinge spanning zorgt onder het voetvolk.

3,0
3 okt 2019

website

Pluspunten

goeie voordelen en mooie verloning. Aangename bedrijfssfeer

Minpunten

Geen minpunten ervaren tijdens mijn korte werkperiode

Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 70 reviews over FCR Media Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van FCR Media Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of FCR Media Group bij je past.