Reviews voor Fidelity Investments | Glassdoor.be

Reviews van Fidelity Investments

Bijgewerkt op 19 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6184 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Fidelity Investments CEO Abby Johnson
Abby Johnson
2.487 Beoordelingen
  1. "Avis"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Fidelity Investments

    Pluspunten

    Une bonne ambiance de travail

    Minpunten

    Un léger manque de communication

    Fidelity Investments2019-04-18
  2. "Advisor Service Representative"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Fidelity Investments

    Pluspunten

    Good Benefits & Perks Friendly co-workers

    Minpunten

    Lack of transparency regarding processes

    Fidelity Investments2019-03-09
  3. "Bonne expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Fidelity Investments voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Il n'y avait aucun avantage

    Minpunten

    On y fait beaucoup trop d'heures supplémentaires

    Advies aan management

    Il faut absolument revoir leur management

    Fidelity Investments2018-02-26
  4. "L'europe n'est pas son fort"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stock Plan Services Associate in Kronberg im Taunus
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Fidelity Investments

    Pluspunten

    La nourriture de la cafétéria est bonne et la salle de gym est petite mais correcte. On ne travaille ni le samedi, ni le dimanche. Possibilité d'avoir un bonus en fin d'année.

    Minpunten

    La compagnie est loin du centre-ville de Francfort et mal desservie par les transports en commun, carte de transport tres chere et pas de contribution patronale. Horaire non flexible, aucune possibilité de pallier à des imprévus, direction intransigeante sur les horaires.

    Advies aan management

    Management trop rigide, aucune possibilité d'émettre une opinion personnelle, ne jamais essayer de défendre ses positions, la direction n'a aucune competence en matiere de gestion du personnel. Direction qui s'emporte très facilement avec des mots très forts, aucune tolérance et de considération pour son personnel.

    Fidelity Investments2018-03-12
  5. Nuttig (168)

    "Great career-starting company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - QA Engineer in Smithfield, RI
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Fidelity Investments voor 3 jaar

    Pluspunten

    Benefits including profit sharing and bonuses are great. The breadth of this company provides a great opportunity to try out different career paths or boost your current one.

    Minpunten

    In my current role, I am working overtime more often than I'd like with recognition that seems to only go so far until it sizzles out. That may be tied to the size of the company itself, where promotions work in a "trickle down" manner.

    Advies aan management

    No advice. I like the direction Abby is taking this company. I think sticking to our current principles will turn out to be a big success.

    Fidelity Investments2018-06-11
  6. "A lot of opportunity to succeed"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Financial Consultant in Seattle, WA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Fidelity Investments voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Great benefits, unlimited comp potential if you're willing to work for it, truly cares about the client and reps

    Minpunten

    It can be a grind

    Fidelity Investments2019-09-19
  7. "Decent Place to start"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - High Net Worth Financial Representative in Denver, CO
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Fidelity Investments voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good work environment and culture

    Minpunten

    constantly changing performance policies

    Fidelity Investments2019-09-19
  8. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stock Plan Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Fidelity Investments

    Pluspunten

    They make you feel valued. Great work environment. Amazing benefits.

    Minpunten

    You work on the phones.

    Fidelity Investments2019-09-18
  9. "Awesome Work environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Financial Services Associate in Dallas, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Fidelity Investments

    Pluspunten

    Pay, Team Environment, Hours, Atmosphere

    Minpunten

    Location. That's about it. It's pretty far out from metro DFW but everything else is great.

    Fidelity Investments2019-09-19
  10. "Good Place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Lead in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Fidelity Investments voor 8 jaar

    Pluspunten

    Free Transport Benefits Pay package Learning Internal job movements

    Minpunten

    Career growth is slow Work Life balance

    Fidelity Investments2019-09-17
Er zijn 6184 reviews gevonden