Reviews van First.eu

Reviews per functie

10 reviews
23 dec 2022

We are First

Pluspunten

*menselijk aspect *billijkheidsprincipe *work hard play hard mentaliteit *doorgroeimogelijkheden *salarispakket

Minpunten

elke dag wordt er gekeken naar de verbeterpunten om zo stap per stap verder te groeien, dat is wat First ook volledig typeert.

11 aug 2021

Pluspunten

- Uitdaging: zowel met het team als individueel wil je steeds de lat hoger leggen en de grenzen verleggen. - Leerrijk: Bij First IT zijn we altijd bezig met onszelf te verbeteren. Onze HR verantwoordelijke zal met Iedereen die hier begint een persoonlijk leertraject opstellen. - Team spirit: Ondanks dat we elk onze eigen verantwoordelijkheden hebben zijn we 1 team met een gemeenschappelijk doel. - Open communicatie: Er wordt naar je geluisterd. Je hebt een stem en je weet waar je staat. Hier zal je niet het gevoel hebben dat je een nummer bent.

Minpunten

Niets op aan te merken

11 aug 2021

Top bedrijf

Pluspunten

Top bedrijf met een aandachtspunt naar work life balance. Zelf ben ik na 8 jaar teruggekeerd naar First. Hier word je niet bekeken als nummer maar effectief als persoon en er word zeker ook rekening gehouden met jouw carriere pad. Wil je in een familiale sfeer terechtkomen waar we als team doorgroeien? Dan ben je bij First aan het goed adres!!

Minpunten

uitdagingen moeten zeker een punt in jouw carriere zijn.

Weergave: 1 - 3 van 10 reviews

Glassdoor heeft 12 reviews over First.eu die anoniem zijn geplaatst door werknemers van First.eu. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of First.eu bij je past.