Reviews van Flow Pilots

68% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

4 reviews
4 aug 2025

Mooi loon in fijn bedrijf

Pluspunten

Extra legale voordelen, mobiliteitspakket, nieuwe computers

Minpunten

Geen die ik onmiddellijk kan opnoemen

19 okt 2020

Android development voor Flow Pilots

Anonieme werknemer

Pluspunten

* Zeer goede sfeer in het bedrijf onder collega's * Acceptabele verloning (niet laag niet hoog) * Collega's zijn behulpzaam en helpen elkaar * Veel momenten voor knowledge sharing, je leert veel en snel bij van andere behulpzame collega's * Veel after work momenten maar ook veel team lunches etc tijdens de werk uren (reken maar op een paar extra kilos als je hier start :D) * Zeer goede en open minded thuis werk opties (ze lieten al 4/5 thuiswerk toe sinds 2015, mogelijks zelfs vroeger al maar toen werkte ik er nog niet) * Zeer goede work/life balance

Minpunten

* Management niet altijd even "transparant", geven wel de indruk dat ze transparant zijn -> op letten met wat je tegen wie zegt * Android development (op z'n minst toen ik er werkte) gebeurt non-native, je ontwikkeld hoofdzakelijk skills die niet echt overdraagbaar zijn naar een andere mobile development agency (of ze moeten toevallig hetzelfde non-native systeem gebruiken) * Groeimogelijkheden zijn zeer beperkt, opslag moet je sterk onderhandelen

13 mrt 2019

Pluspunten

- Doen hun best om altijd de interessante en uitdagende projecten binnen te halen; - Hebben normen en waarden waar ik mezelf perfect in kan vinden; - Een leuke babbel met collega's is mogelijk en toegelaten; - Er zit veel variatie in het team op elk vlak; - Hebben mij persoonlijk veel kansen en verantwoordelijkheden gegeven, terwijl het voor hun een sprong in het duister was; - Ik krijg goede en constructieve feedback op mijn werk en heb het gevoel dat ik enorm hard groei (zowel binnen als buiten mijn functie).

Minpunten

- Het regelen van praktische zaken is soms een beetje hectisch (al heb ik de indruk dat dat overal wel een beetje is); - Hoewel dit de afgelopen maand enorm verbeterd is, zouden er misschien nog wat meer plantjes of andere 'versieringen' mogen komen.

Reactie van Flow Pilots
7y
Dank voor je positieve feedback over onze vlakke cultuur, de actieve betrokkenheid van jullie, onze medewerkers en onze waarden. We werken actief aan het verder optimaliseren van onze interne (admin) processen en het doet inderdaad deugd om nu ook meer groen in onze bureau's te hebben. Dank om mee te denken!
Weergave: 1 - 3 van 4 reviews

Glassdoor heeft 5 reviews over Flow Pilots die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Flow Pilots. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Flow Pilots bij je past.