4,5
100% zou aanbevelen aan een kennis
68% positieve zakelijke vooruitzichten
Pluspunten
Extra legale voordelen, mobiliteitspakket, nieuwe computers
Minpunten
Geen die ik onmiddellijk kan opnoemen
Pluspunten
* Zeer goede sfeer in het bedrijf onder collega's * Acceptabele verloning (niet laag niet hoog) * Collega's zijn behulpzaam en helpen elkaar * Veel momenten voor knowledge sharing, je leert veel en snel bij van andere behulpzame collega's * Veel after work momenten maar ook veel team lunches etc tijdens de werk uren (reken maar op een paar extra kilos als je hier start :D) * Zeer goede en open minded thuis werk opties (ze lieten al 4/5 thuiswerk toe sinds 2015, mogelijks zelfs vroeger al maar toen werkte ik er nog niet) * Zeer goede work/life balance
Minpunten
* Management niet altijd even "transparant", geven wel de indruk dat ze transparant zijn -> op letten met wat je tegen wie zegt * Android development (op z'n minst toen ik er werkte) gebeurt non-native, je ontwikkeld hoofdzakelijk skills die niet echt overdraagbaar zijn naar een andere mobile development agency (of ze moeten toevallig hetzelfde non-native systeem gebruiken) * Groeimogelijkheden zijn zeer beperkt, opslag moet je sterk onderhandelen
Pluspunten
- Doen hun best om altijd de interessante en uitdagende projecten binnen te halen; - Hebben normen en waarden waar ik mezelf perfect in kan vinden; - Een leuke babbel met collega's is mogelijk en toegelaten; - Er zit veel variatie in het team op elk vlak; - Hebben mij persoonlijk veel kansen en verantwoordelijkheden gegeven, terwijl het voor hun een sprong in het duister was; - Ik krijg goede en constructieve feedback op mijn werk en heb het gevoel dat ik enorm hard groei (zowel binnen als buiten mijn functie).
Minpunten
- Het regelen van praktische zaken is soms een beetje hectisch (al heb ik de indruk dat dat overal wel een beetje is); - Hoewel dit de afgelopen maand enorm verbeterd is, zouden er misschien nog wat meer plantjes of andere 'versieringen' mogen komen.