Reviews van Flynck

4,2

71% zou aanbevelen aan een kennis

(18 reviews in totaal)

80% positieve zakelijke vooruitzichten

Flynck heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 18 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Flynck is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

18 reviews
14 mrt 2026

Prima werkgever

Pluspunten

Doorgroeimogelijkheden en volledig remote mogelijkheden

Minpunten

Veel aan de telefoon, wat wel resulteert in een goede ontwikkeling

3,0
24 sep 2025

Ervaring

Pluspunten

Kon mijn eigen uren bepalen. Veel variatie. Veel verantwoordelijkheden. Erg flexibel.

Minpunten

Weinig communicatie. Werd vaak in het diepen gegooid. Bonussen laat uitbetaald door medewerker die later ook ontslagen is.

10 sep 2025

Operations Manager

Pluspunten

Flynck is een bedrijf dat écht het verschil maakt. Vanaf het eerste contact valt de professionele en klantgerichte aanpak op. Het team is niet alleen deskundig en ervaren, maar denkt ook proactief mee om tot de beste oplossing te komen. Wat Flynck bijzonder maakt, is de persoonlijke benadering: ze nemen de tijd om de klant écht te begrijpen en zorgen ervoor dat elk traject naadloos aansluit bij de wensen en doelstellingen. Daarnaast straalt Flynck betrouwbaarheid en transparantie uit. Afspraken worden nagekomen, communicatie is duidelijk en je merkt dat kwaliteit voorop staat. Het innovatieve karakter van het bedrijf zorgt ervoor dat ze steeds met frisse ideeën en moderne oplossingen komen. Dit geeft vertrouwen dat je met een partner samenwerkt die vooruit denkt en meegaat met de tijd. Kortom: Flynck is een betrouwbare, professionele en inspirerende partner die ik van harte aanbeveel aan iedereen die zoekt naar kwaliteit, innovatie en persoonlijke service.

Minpunten

Het bedrijf is nog onbekend bij sommige bedrijven. Hier moet verandering inkomen!

Weergave: 1 - 3 van 18 reviews

Glassdoor heeft 24 reviews over Flynck die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Flynck. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Flynck bij je past.