Reviews voor Ford Motor Company | Glassdoor.be

Reviews van Ford Motor Company

Bijgewerkt op 19 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4084 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Ford Motor Company CEO Jim Hackett
Jim Hackett
572 Beoordelingen
  1. "Poolman repair"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Poolman repair in Genk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Bij Ford nooit problemen loon altijd op tijd alle pzpierwerk altijd tip top in orde wat moet je meer hebnen als je er 38jaar gewerkt hebt

    Minpunten

    Geen min punten over Ford

    Verder lezen
    Ford Motor Company2018-02-27
  2. "Interessante werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Zeer uitgebreide testinfrastructuur voor allerhande testen op voertuigen. Deze testen worden verwerkt door een heel team van ingenieurs. Verder zijn ook de technisch medewerkers en testpiloten actief in het bedrijf. Er zit veel variatie in de job.

    Minpunten

    De testbanen liggen op een vrij afgelegen locatie in belgie en daardoor minder handig te bereiken.

    Verder lezen
    Ford Motor Company2016-10-05
  3. "goede verloning slecht managers en vakbond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Arbeider 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company voor 10 jaar

    Pluspunten

    verloning, voordelen werksfeer is over het algemeen goed, zeker toffe collega's alhoewel veel haantjes gedrag en vriendjes politiek

    Minpunten

    promoties gaan moeizaam, het is vooral wie je kent en niet wat je kent, en dat is jammer, en dit is misschien wel de ondergang van de onderneming

    Verder lezen
    Ford Motor Company2014-08-24
  4. "Al met al een fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ford Motor Company voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Weinig lagen Open cultuur Fijne collega’s Gezellige sfeer Prettige en mooie lokatie

    Minpunten

    Bureaucratisch Soms stugge bedrijfsvoering Weinig of alleen gerichte doorgroeimogelijkheden

    Verder lezen
    Ford Motor Company2019-02-25
  5. "Internship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Superbe entreprise. Cadre acceuillant. Maître de stage à l'écoute.

    Minpunten

    Pas vraiment d'inconvénient à noter.

    Verder lezen
    Ford Motor Company2019-03-31
  6. "Secrétaire"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Belle ambiance de travail avec les collègues

    Minpunten

    Imprevus souvent et mal gérer

    Verder lezen
    Ford Motor Company2019-03-26
  7. "Opportunité"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Opportunité professionnelle, Liberté de travail Programmes nombreux

    Minpunten

    Manque de développement logiciel Manque de budget

    Verder lezen
    Ford Motor Company2019-03-16
  8. "Chef de service planification & ordonnancement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Blanquefort, Aquitanië
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company voor 8 jaar

    Pluspunten

    CE RTT 13 eme mois

    Minpunten

    usine en PSE a fin 2019

    Verder lezen
    Ford Motor Company2019-03-14
  9. "Une vraie société traditionaliste et paternaliste"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ford Motor Company

    Pluspunten

    Ambiance excellente entre les employés. Véritable confort de travail et tranquillité d'esprit Possibilités d'évolution intéressantes Environnement international

    Minpunten

    Manque de challenge Lourdeur administrative : énormément de procédures et peu de marge de manoeuvre Structure très peu agile...

    Verder lezen
    Ford Motor Company2019-02-18
  10. "Avis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Blanquefort, Aquitanië
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ford Motor Company voor 10 jaar

    Pluspunten

    Opportunités de carrière et Politique sociale avantageuse par le passé

    Minpunten

    restructuration nécessaire en Europe et suppressions d'emplois envisagées

    Verder lezen
    Ford Motor Company2018-10-05
Er zijn 4084 reviews gevonden