Reviews voor GE | Glassdoor.be

Reviews van GE

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 9168 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
H. Lawrence Culp, Jr.
185 Beoordelingen
  1. "ERP tax leader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij GE

    Pluspunten

    possibility to learn (if you take the initiative)

    Minpunten

    combative environment very political (everybody tries to manage the other people) 4 people seem to be doing the job of 3

    GE2016-11-06
  2. "GE"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GE

    Pluspunten

    Management school, employee development, people

    Minpunten

    Short term focus and culture

    GE2018-06-24

    Reactie van GE

    October 12, 2018Global TA Communications Leader

    Thank you for sharing.

  3. "GE Plastics"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij GE

    Pluspunten

    Support van management Snelle en dynamische omgeving

    Minpunten

    Lange werkdagen Strategie niet altijd even duidelijk

    GE2017-09-17
  4. "Best company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GE

    Pluspunten

    Goe betaald maar soms ook te weinig

    Minpunten

    Ver weg van de plaats waar ik woon

    Advies aan management

    Goed doorgaan zo, kan nie bneter

    GE2017-07-01
  5. "GE"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director Tax 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij GE voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Hele goede arbeidsvoorwaarden, Pensioen, vrije dagen, werk privé balans erg goed,

    Minpunten

    Hele grote onderneming en lastig om een verschil te maken

    GE2017-02-05
  6. "GE Healthcare Life Sciebces (UK). meh."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Team Manager in Amersham, Engeland
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij GE voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Very international team, versatile group of people. Good pay for bottom line compared to similar companies around the area.

    Minpunten

    Very political and about who knows who. Hard work is noticed if you have your manager in your corner, but some managers prefer to take the credit and bully away anyone who might be a threat for their career (or who's basically smarter than them). Not a very good atmosphere in the last few years, but everything is down to leadership and changes can be made quickly under the right person .

    Advies aan management

    Get rid of the few bad apples and invest in genuine engagement of your team. Recognise and offer opportunities to ambitious employees.

    GE2016-10-05
  7. "Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij GE

    Pluspunten

    Interessant bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Geen minpunten om in te vullen.

    GE2015-11-04
  8. "voormalig werknemer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - operator brandweer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij GE

    Pluspunten

    goede werk gever kan hogerop komen

    Minpunten

    zijn er niet,goede baas , leuk gewerkt

    Advies aan management

    openheid eerlijk

    GE2015-09-26
  9. "GE"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Zeist
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij GE voor 3 jaar

    Pluspunten

    Kennis, ondersteuning, marktleider, innovatie, grote organisatie

    Minpunten

    Intern gericht, harde structuur, bureaucratisch

    Advies aan management

    Minder bureaucratie, meer extern gericht

    GE2015-08-05
  10. Nuttig (1)

    ""Groot bedrijf""

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij GE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om vooruit te komen als je veel wilt verhuizen. Geweldige plek om te leren & groeien...

    Minpunten

    De meeste mensen die ik ken die er werken hebben niet veel balans tussen werk en privéleven. Langzame carrière groei, lage zichtbaarheid in de organisatie, enorme onderneming en kunnen je kwijtraken

    GE2014-11-25
Er zijn 9168 reviews gevonden