Reviews voor Henkel | Glassdoor.be

Reviews van Henkel

Bijgewerkt op 20 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
81%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Henkel CEO Carsten Knobel
Carsten Knobel
14 Beoordelingen
  1. "Salaris intern"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Henkel

    Pluspunten

    veel verantwoordelijkheid leuke werksfeer ambiance leermogelijkheden kansen job aabieding na internship

    Minpunten

    hierarchie duitse mentaliteit afstand materiaal strikt budget vele verwachtingen hoge druk

    Henkel2019-03-02
  2. "Beoordeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - productie arbeider in Geel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Henkel voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Werkuren , verlof (ATV) , maaltijdcheques

    Minpunten

    Contaminatie chemicaliën (lucht en werkomgeving) , organisatie beneden peil , geen vloerverantwoordelijke , geen opleiding nieuw personeel

    Verder lezen
    Henkel2019-09-30
  3. "Job review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front office medewerker in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Henkel voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's Leuke en groene omgeving Goede balans werk / privé Goede structuur en organisatie

    Minpunten

    Weinig events om mensen van andere afdelingen te ontmoeten

    Verder lezen
    Henkel2019-02-07
  4. "Veel kansen maar logge structuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Global Purchasing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Henkel voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Heel internationaal, veel training, goede netwerkmogelijkheden, hoger management is bereikbaar. Veel interne carrièremogelijkheden. Hoge werkdruk maar niet problematisch. Flexibele werkuren. Home office kan. Vaak sociale activiteiten buiten de werkuren. Veel kansen voor interns.

    Minpunten

    Vaak moet de “Henkel-way” gevolgd worden, weinig ruimte voor nieuwe ideeën, logge structuur met veel managers en decision takers. Veel politiek. Matig HR. Henkel is een trage logge machine met heel veel ouderwetse, manuele processen

    Henkel2019-12-20
  5. "Internship"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Internship 

    Ik werk voltijd bij Henkel

    Pluspunten

    You gain a lot of knowledge in the FMCG

    Minpunten

    The salary is quite low for an internship

    Henkel2019-12-04

    Reactie van Henkel

    December 6, 2019HR Specialist @Henkel

    Thank you for rating your internship at Henkel. We are delighted that you have already gained new knowledge while working with our innovative brands and would like to continue developing your skillset even further in the next weeks. Best regards, Your Henkel Team

    Verder lezen
  6. "tevreden"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Winkelmedewerker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Henkel

    Pluspunten

    aardig sociaal en geen onprettige werksfeer

    Minpunten

    er helemaal zijn geen minpunten

    Henkel2019-08-05
  7. "Leerzame stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern Marketing in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Henkel

    Pluspunten

    Leerzaam Dynamisch Goed salaris Veel verantwoordelijkheden Doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Er heersen veel Duitse invloeden op het bedrijf

    Henkel2019-07-03
  8. "Mooi bedrijf met leuke werknemers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR- Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Henkel

    Pluspunten

    Goede sfeer en leuke communicatie

    Minpunten

    Vrij weinig op aan te merken

    Verder lezen
    Henkel2019-06-11
  9. "Stagiair Marketing"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Henkel

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden en internationaal en groot bedrijf.

    Minpunten

    Er wordt veel bepaald vanuit het hoofdkantoor.

    Henkel2019-06-05
  10. "Plant Controller"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Henkel

    Pluspunten

    Leuke collega's Goede worklife balance Variable takenpakket met elke dag nieuwe uitdagingen Interessante werkomgeving

    Minpunten

    Beperking in eigen initiatieven en creativiteit door regels en richtlijnen eigen aan grote ondernemingen

    Henkel2019-04-17

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 1768 reviews gevonden