Reviews van Hunkemöller

(112 reviews in totaal)

Brian Grevy

75% waardeert directeur

51% positieve zakelijke vooruitzichten

Hunkemöller heeft een werknemersbeoordeling van 3,5 van 5 sterren, op basis van 112 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Hunkemöller is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

112 reviews
1,0
7 jan 2021

Pluspunten

Spijtig genoeg kan ik er geen zeggen. Er wordt heel veel geroddeld in deze werkomgeving waardoor zelfs de positieve dingen zelf negatief gemaakt worden door de bedrijfscultuur. Ik zou hier gewoon wegblijven.

Minpunten

- gelogen tegen mij 2x over loon - er mag onderling niet gepraat worden over je loon, omdat ze erover liegen en misbruik willen maken - geen gesprek gehad over loon toen ze mij aannamen, hadden mij wijsgemaakt dat het een vaste loon was. Alle managers hadden verschillende lonen, ze hadden gewoon gelogen. - manager vroeg mij heel persoonlijke vragen die heel ongepast waren, heel onprofessioneel - geen leuke omgeving voor nieuwkomers, er wordt weinig in jou geïnvesteerd - veel overuren - geen appreciatie - gewoon slechtbetaald - geen doorgroeimogelijkheden Ik zou het mijn ergste vijand niet eens aandoen om hier te gaan werken. Vreselijke omgeving, waar HR niet onpartijdig is. Er zijn zoveel bedrijven die beter zijn en beter betalen....

1,0
6 apr 2024

Vreselijk bedrijf

Pluspunten

Er werd gevochten op de wervloer, enorm toxic en lui management Geen positieve punten

Minpunten

Ik heb nooit een gesprek gehad over mijn loon voor opstart en dan hebben ze mij gewoon de minimum loon gegeven zonder te bespreken Als ik hier op terug kwam werd er gelogen dat ik wel een gesprek hierover had maar ik zelfs nog nooit de regiomanager gezien

2,0
3 mei 2024

Management en beleid

Anonieme werknemer

Pluspunten

Interessante niche en leerrijke omgeving

Minpunten

Management is zeer kortzichtig en geeft niet om zijn werknemers.

Weergave: 1 - 3 van 112 reviews

Glassdoor heeft 575 reviews over Hunkemöller die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Hunkemöller. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Hunkemöller bij je past.