Reviews van Influo NV

1,0
28 feb 2024

Behandelen personeel als wegwerpmateriaal

Anonieme werknemer

Pluspunten

Het product (database) is op zich een degelijk concept. Helaas ondermaats ontwikkeld en helemaal niet meer geupdate de voorbije 3 jaar.

Minpunten

In hun bijna tienjarig bestaan zijn ze nooit uit de startblokken geraakt. Dit is integraal toe te schrijven aan de ongeziene incompetentie van de twee zaakvoerders. Niet alleen hebben ze niks van leidinggevende vaardigheden. Ze spelen continue paniekvoetbal, hebben niks van marktkennis en al helemaal geen mensenkennis. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat iedereen met een beetje talent daar de voorbije jaren vertrokken is. Het enige dat ze goed kunnen is talent binnenhalen met héél veel valse beloftes en foute voorstellingen van hun bedrijf.

4,0
11 jan 2023

Leuk team

Anonieme werknemer

Pluspunten

Leuk team en leuk om aan verschillende campagnes te kunnen werken. Zelfstandig werken

Minpunten

service team is soms onderbemand, maar collega’s zijn behulpzaam

27 aug 2021

Pluspunten

Jong dynamisch bedrijf met goede vooruitzichten en doorgroeimogelijkheden. Flexibele werkgever die zelfontwikkeling toelaat en de wensen van het individu respecteert.

Minpunten

Ik heb geen minpunten voor dit bedrijf.

Glassdoor heeft 4 reviews over Influo NV die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Influo NV. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Influo NV bij je past.