Reviews voor Intel Corporation | Glassdoor.be

Reviews van Intel Corporation

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 11401 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
77%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Intel Corporation CEO Bob Swan
Bob Swan
477 Beoordelingen
  1. "Sfeer en informeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Goede sfeer en werkbalans. veel vrijheid

    Minpunten

    Beter communiceren met medewerkers over toekomst

    Advies aan management

    Praat met de medewerkers en vaker een beoordeling geven

    Intel Corporation2016-11-07
  2. "Ik had matige verwachtingen, maar was evengoed teleurgesteld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Program Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Werknemer vriendelijk en een lange termijn vooruitzicht als je de juiste manager hebt en niet ambitieus bent over je carrièrepad.

    Minpunten

    Zeer hoge vergadercultuur, risicovermijdend bedrijf, bang, en onduidelijkheid over toekomstige richting

    Intel Corporation2014-06-11
  3. "Een heleboel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ziet er goed uit op een CV. Een hoop mogelijkheden (als je bereid bent naar de juiste plaats te verhuizen). Loon en compensatie is eerlijk op de lange termijn. Veel slimme mensen.

    Minpunten

    Afhankelijk van je groep kun je ieder jaar een nieuwe manager krijgen. Er zijn redelijk grote reorganisaties en doorslaan van de balans iedere paar jaar. Huur huur huur, stop stop stop. Houden van telefonische vergaderingen. Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. Als je dat niet wilt, vraag dan met wie je gaat werken. IT is zeer zeer geïsoleerd.

    Intel Corporation2014-01-27
  4. "Super boite"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

      Pluspunten

      bon avantage a avoir dans le domaine

      Minpunten

      Tout est bon dans le cochon

      Intel Corporation2018-09-13
    • "Une entreprise avec dimension humaine"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

      Pluspunten

      On sent pas beaucoup de hiérarchie, une entreprise très dynamique, riche d'esprit collectif

      Minpunten

      Surclassement du poste est pas facile

      Intel Corporation2019-04-02
    • "Evolution carrière"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Les Mobilités intra-groupe sont possibles

      Minpunten

      l'évolution verticale est un peu difficile

      Intel Corporation2019-03-27
    • "Une bonne experience"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

      Pluspunten

      Cela était très intéressant et instructif.

      Minpunten

      Univers de travail relativement intense

      Intel Corporation2019-03-12
    • "Une entreprise avec un ADN très fort !"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Intel Corporation

      Pluspunten

      Une super carte de visite. Une grosse puissance de feu.

      Minpunten

      Long temps d'adaptation. Nécessaire de se démarquer et promouvoir en interne.

      Intel Corporation2018-12-18
    • "Multi-nationale"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Ingénieur Développement Logiciel in Nantes
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Rémunération attrayante, CE, confort de l'environnement de travail

      Minpunten

      Manque d'humanité dans le traitement RH, siège éjectable

      Intel Corporation2018-10-12
    • "Trop capitaliste"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Ingénieur électronique in Antibes
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Une entreprise international, leader de leur marché, beaucoup d'opportunité de carrière.

      Minpunten

      Timeline très agressif, beaucoup de pressions. Une entreprise capable de viré tout un pays juste pour satisfaire ses actionnaires.

      Advies aan management

      Soyez plus humain

      Intel Corporation2018-10-01
    Er zijn 11401 reviews gevonden