Reviews voor Intel Corporation | Glassdoor.be

Reviews van Intel Corporation

Bijgewerkt op 20 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
Intel Corporation CEO Bob Swan
Bob Swan
712 Beoordelingen
  1. "Sfeer en informeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Goede sfeer en werkbalans. veel vrijheid

    Minpunten

    Beter communiceren met medewerkers over toekomst

    Advies aan management

    Praat met de medewerkers en vaker een beoordeling geven

    Intel Corporation2016-11-07
  2. "Ik had matige verwachtingen, maar was evengoed teleurgesteld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Program Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Werknemer vriendelijk en een lange termijn vooruitzicht als je de juiste manager hebt en niet ambitieus bent over je carrièrepad.

    Minpunten

    Zeer hoge vergadercultuur, risicovermijdend bedrijf, bang, en onduidelijkheid over toekomstige richting

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2014-06-11
  3. "Een heleboel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Ziet er goed uit op een CV. Een hoop mogelijkheden (als je bereid bent naar de juiste plaats te verhuizen). Loon en compensatie is eerlijk op de lange termijn. Veel slimme mensen.

    Minpunten

    Afhankelijk van je groep kun je ieder jaar een nieuwe manager krijgen. Er zijn redelijk grote reorganisaties en doorslaan van de balans iedere paar jaar. Huur huur huur, stop stop stop. Houden van telefonische vergaderingen. Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. Als je dat niet wilt, vraag dan met wie je gaat werken. IT is zeer zeer geïsoleerd.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Intel Corporation2014-01-27
  4. "Super boite"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    bon avantage a avoir dans le domaine

    Minpunten

    Tout est bon dans le cochon

    Intel Corporation2018-09-13
  5. "Une entreprise avec dimension humaine"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    On sent pas beaucoup de hiérarchie, une entreprise très dynamique, riche d'esprit collectif

    Minpunten

    Surclassement du poste est pas facile

    Intel Corporation2019-04-02
  6. "Evolution carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Les Mobilités intra-groupe sont possibles

    Minpunten

    l'évolution verticale est un peu difficile

    Intel Corporation2019-03-27
  7. "Une bonne experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik heb gewerkt bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Cela était très intéressant et instructif.

    Minpunten

    Univers de travail relativement intense

    Intel Corporation2019-03-12
  8. "Une entreprise avec un ADN très fort !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Intel Corporation

    Pluspunten

    Une super carte de visite. Une grosse puissance de feu.

    Minpunten

    Long temps d'adaptation. Nécessaire de se démarquer et promouvoir en interne.

    Intel Corporation2018-12-18
  9. "Multi-nationale"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ingénieur Développement Logiciel in Nantes
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Rémunération attrayante, CE, confort de l'environnement de travail

    Minpunten

    Manque d'humanité dans le traitement RH, siège éjectable

    Intel Corporation2018-10-12
  10. "Trop capitaliste"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ingénieur électronique in Antibes
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Intel Corporation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Une entreprise international, leader de leur marché, beaucoup d'opportunité de carrière.

    Minpunten

    Timeline très agressif, beaucoup de pressions. Une entreprise capable de viré tout un pays juste pour satisfaire ses actionnaires.

    Advies aan management

    Soyez plus humain

    Intel Corporation2018-10-01
Er zijn 11889 reviews gevonden