Reviews van Learned (Netherlands)

100% zou aanbevelen aan een kennis

(3 reviews in totaal)

Rick Kuijf

100% waardeert directeur

100% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

3 reviews
27 sep 2024

Pluspunten

+ Een hele leuke cultuur waarin ik mij gelijk welkom voelde + Spreken van veel verschillende organisaties om hen te helpen + Enorm veel kennis opgedaan op het gebied van HR + Veel te leren van een heel professioneel en vooral leuk Sales team

Minpunten

- Niet gevonden en ben er heel zeker van dat ik die ook niet ga vinden.

26 jul 2024

Pluspunten

- Ondernemerschap wordt gestimuleerd, er is ruimte voor eigen inbreng - Er is een mens-gerichte houding ten opzichte van medewerkers - Het product is onderscheidend en heeft de potentie veel marktaandeel te winnen - Binnen een jong en snelgroeiend team is er mogelijkheid om door te ontwikkelen

Minpunten

- Het is uitdagend om de belangen/wensen van verschillende (internationale) afdelingen te verenigen voor teamactiviteiten - Doordat nog niet alles vastligt is kunnen verrassingen voorkomen

24 jul 2024

Pluspunten

- Vertrouwen van manager - Goede samenwerking met collega's, binnen en buiten de afdeling - Leuke cultuur binnen het bedrijf - Eerlijke compensatie - Hybride werken, 3 dagen kantoor, 2 dagen thuis

Minpunten

- Op dit moment geen, wellicht kan het kantoor beter

Glassdoor heeft 5 reviews over Learned (Netherlands) die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Learned (Netherlands). Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Learned (Netherlands) bij je past.