Reviews van Madison Black

Reviews per functie

3 reviews
4,0
2 mei 2022

Pluspunten

Bij Madison Black krijg je vanuit Sthree, samen met collega's van de andere brands een goeie opleiding in hoe je je professioneel ontwikkeld op belangrijke pillaren binnen het recruitment vak en hierin is zeker ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wat ik zelf erg fijn vind is dat er bij Madison Black altijd ruimte is voor een lolletje(ook buiten werk om) en dat ik er tijdens mijn tijd daar ook hele goeie vrienden aan over heb gehouden.

Minpunten

-vakantie dagen -start salaris -Harde KPI's

22 apr 2022

Pluspunten

Na meerdere jaren bij Madison Black en Sthree kan ik concluderen dat dit de springplank is geweest voor mijn carrière. De intensieve begeleiding, het familiere gevoel en het hoge niveau waarop recruitment bedreven wordt heeft er voor gezorgd dat ik klaar gestoomd ben voor een volgende stap als zelfstandige op het hoogste niveau.

Minpunten

Locatie minder goed bereikbaar voor mensen die buiten Amsterdam wonen

3,0
28 apr 2021

Work hard, play hard

Pluspunten

Iedereen werkt keihard voor hetzelfde doel: zoveel mogelijk deals binnenhalen. De collega's gaan met elkaar om alsof ze vrienden van elkaar zijn. Elke vrijdagmiddag is er sowieso een borrel (al dan niet op een andere dag in de week). Mooi kantoor op een fijne plek in Amsterdam. Goede onboarding.

Minpunten

Enorm KPI gedreven. Veel te laag basis salaris, doordat er met bonussen gewerkt wordt. Je moet wel echt binnen het clubje passen, anders val je erbuiten.

Glassdoor heeft 11 reviews over Madison Black die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Madison Black. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Madison Black bij je past.