Reviews van Markel

1 review
1,0
24 mei 2025

Niet bij Markel gaan werken

Pluspunten

Salaris Pensioen Gratis lunch Fijne collega’s

Minpunten

Toxic management en directie. Pestcultuur. Onvriendelijke, onbehulpzame directie. Onmenselijk. Markel style is een grote grap, een illusie. Ik ben ziek geweest. zoals vele andere heeft de directie mij ziek gemaakt. Eenmaal terug op kantoor, werd ik door de HR en een van de directeur verwacht. Ik moest een andere baan zoeken. Alles ging heel snel, het tekenen van een vso en een NDA en dit na jaren bij ze te hebben gewerkt. Zij hebben geen geweten. Hoger management uit andere landen weet het maar wordt er niets aan gedaan. Ik werd gepest , vernederd door de directie. Ineens stond ik er alleen voor. Mijn collegas wilden niets meer van mij afweten. Iedereen is bang voor zijn baan. Hoog medewerkersverloop. Het is voor een vrouw nog moeilijker, ondraaglijk. Het is een algemeenheid en het gebeurt bij iedereen. Er bestaat geen HR beleid. Zeer hierarchisch. De dames naast mij op de afdeling huilden regelmatig. En op linkedin hebben zij geliked toen ik deelde dat ik bij een andere werkgever aan de slag ging want zij zijn altijd onschuldig. Iedereen wordt uiteindelijk ontslagen of het liefst weggepest.

Glassdoor heeft 603 reviews over Markel die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Markel. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Markel bij je past.