Reviews van Michael Bailey Associates

Bijgewerkt op 20 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.2
77%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
Michael Bailey Associates Founder & Group CEO Mike Garlick
Mike Garlick
39 Beoordelingen
  1. "Geen perspectief"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Lead Engineer in Venlo
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    Tegemoetkoming reiskosten en zelfstandig werken.

    Minpunten

    Geen pensioen opbouw, noch perspectief t.a.v. opleiding en salaris.

    Michael Bailey Associates2020-03-20
  2. "Giftig"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed ontwikkelend bedrijf met goede comission sheets en feestjes

    Minpunten

    Giftige omgeving in het team, veel mensen die snel weggaan. Erg onderbetaald t.o.v andere agencies. Management heeft geen adviesplan en biedt geen aandacht aan ontwikkeling.

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2020-01-31
  3. "Recruitment Consultant"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    Je kan veel geld verdienen

    Minpunten

    Geen plan van aanpak hoe ze bepaalde dingen willen doen

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2019-11-06
  4. Nuttig (1)

    "2 maatstaven"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    Nemen iedereen aan die geen relevante ervaring hebben.

    Minpunten

    Geen goede werkgever voor ervaren mensen.

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2019-10-18
  5. Nuttig (2)

    "Teleurstellend"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Michael Bailey Associates gewerkt

    Pluspunten

    Ik heb helaas geen pluspunten voor het bedrijf!

    Minpunten

    - Geen interne on board training (was wel beloofd!) - Geen ervaring met 360 recruitment. Het bedrijf is bezig om 360 recruitment te implementeren, maar heeft geen idee over wat de specialiteit zou moeten zijn van de recruiter. Verder zijn er ook weinig 360 recruiters (destijds 2) en dat betekent dat niemand zijn kennis kan overdragen of begeleiding kan aanbieden. -

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2019-06-24
  6. Nuttig (3)

    "Recruitment"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik werk al een tijdje bij MBA en ik kom elke dag met plezier naar werk. Ik weet wat er van mij verwacht word en krijg ook voldoende steun van collega's hier en management in London. Heb hele leuke collega's en doen elke week een borrel samen.

    Minpunten

    Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin, dus kan niet klagen.

    Michael Bailey Associates2018-10-03
  7. Nuttig (3)

    "Ondernemende recruitment organisatie in een dynamische markt"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    Ruimte om je te ontplooien Doorgroei mogelijkheden Resultaten worden beloond door middel van markt conform basissalaris en commissie regeling voor alle medewerkers

    Minpunten

    Er is mogelijkheid tot het opbouwen van pensioen

    Michael Bailey Associates2018-08-28
  8. Nuttig (1)

    "Bizar slechte organisatie"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor 3 jaar

    Pluspunten

    -Geen doorgroeimogelijkheden, je weet wat je voor de rest van je leven kan doen. -Zwak en slecht opgeleide managers en team leads -makkelijk binnen te komen met een middelbare school diploma -Met een HBO of WO achtergrond vind je hier geen inspiratie

    Minpunten

    -Geen goede portfolio aan klanten -Geen pensioen -Geen flexwerk -Geen communicatie middelen -Veel drugsgebruikers -Salaris onder markt conform -Rechtzaken van klanten, kandidaten en collega's

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2018-09-05
  9. Nuttig (2)

    "Onder de maat in vele opzichten"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    vrijheid, voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen

    Minpunten

    Een "achter de ellebogen cultuur". Management dat beloften niet nakomt en onnavolgbare beslissingen neemt. Ondermaatse HR organisatie en een chronisch gebrek aan respect.

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2017-09-29
  10. Nuttig (2)

    "Absurde organisatie"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    Vrijdag in de middag kan het gezellig zijn

    Minpunten

    Geen secundaire arbeidsvoorwaarden (pension, telefoon, auto, laptop) Druk en stres

    Verder lezen
    Michael Bailey Associates2017-09-27
Er zijn 14 reviews gevonden