Reviews voor Michael Bailey Associates | Glassdoor.be

Reviews van Michael Bailey Associates

Bijgewerkt op 24 mei 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 44 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
69%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Michael Bailey Associates CEO Mike Garlick
Mike Garlick
24 Beoordelingen
  1. Nuttig (3)

    "Recruitment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik werk al een tijdje bij MBA en ik kom elke dag met plezier naar werk. Ik weet wat er van mij verwacht word en krijg ook voldoende steun van collega's hier en management in London. Heb hele leuke collega's en doen elke week een borrel samen.

    Minpunten

    Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin, dus kan niet klagen.

    Michael Bailey Associates2018-10-03
  2. Nuttig (3)

    "Ondernemende recruitment organisatie in een dynamische markt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates

    Pluspunten

    Ruimte om je te ontplooien Doorgroei mogelijkheden Resultaten worden beloond door middel van markt conform basissalaris en commissie regeling voor alle medewerkers

    Minpunten

    Er is mogelijkheid tot het opbouwen van pensioen

    Michael Bailey Associates2018-08-28
  3. "Bizar slechte organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor 3 jaar

    Pluspunten

    -Geen doorgroeimogelijkheden, je weet wat je voor de rest van je leven kan doen. -Zwak en slecht opgeleide managers en team leads -makkelijk binnen te komen met een middelbare school diploma -Met een HBO of WO achtergrond vind je hier geen inspiratie

    Minpunten

    -Geen goede portfolio aan klanten -Geen pensioen -Geen flexwerk -Geen communicatie middelen -Veel drugsgebruikers -Salaris onder markt conform -Rechtzaken van klanten, kandidaten en collega's

    Advies aan management

    Zoek iets anders, ga lekker putjes scheppen

    Michael Bailey Associates2018-09-05
  4. Nuttig (1)

    "Onder de maat in vele opzichten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    vrijheid, voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen

    Minpunten

    Een "achter de ellebogen cultuur". Management dat beloften niet nakomt en onnavolgbare beslissingen neemt. Ondermaatse HR organisatie en een chronisch gebrek aan respect.

    Advies aan management

    Voer een eerlijk beleid en ga respectvol om met de medewerkers.

    Michael Bailey Associates2017-09-29
  5. Nuttig (2)

    "Absurde organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Vrijdag in de middag kan het gezellig zijn

    Minpunten

    Geen secundaire arbeidsvoorwaarden (pension, telefoon, auto, laptop) Druk en stres

    Advies aan management

    Wordt professioneel

    Michael Bailey Associates2017-09-27
  6. "Very relaxed environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager 
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Michael Bailey Associates voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit, collega's en sfeer Bereikbaarheid locatie

    Minpunten

    Stress, geen secundaire voorwaarden, geen auto, laptop en of telefoon

    Advies aan management

    Betere kandidaten selecteren

    Michael Bailey Associates2016-12-07
  7. "Goed voor de portemonee"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Developer in Londen, Engeland

    Ik gewerkt bij Michael Bailey Associates voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede management ervaringen, sterke bonus cultuur waarbij vergoedingen zeer hoog uitvallen

    Minpunten

    Zeer sterk op sales gericht, 'ellenboog' cultuur.

    Michael Bailey Associates2016-12-19
  8. "Beetje chaotisch, maar wel leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Michael Bailey Associates voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Op zich werken er leuke mensen die veel met elkaar optrekken ook buiten werktijd. Het salaris is goed.

    Minpunten

    Geen vakantiegeld (dat zit in het salaris) , heel moeilijk om loonsverhoging te krijgen. Geen secundaire arbeidsvoorwaarden, tenzij je een team manager bent, dan kun je een auto van de zaak krijgen. De commissies zijn goed, maar niet makkelijk om je target te behalen zodat je deze commissie ook echt krijgt. Weinig mogelijkheid om hoger op te komen.

    Michael Bailey Associates2016-08-02
  9. "Geweldige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij Michael Bailey Associates voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Professioneel, deskundig, breed netwerk, goed management.

    Minpunten

    Er zijn geen echte minpunten bij het werken voor dit bedrijf

    Advies aan management

    Ga zo door

    Michael Bailey Associates2012-09-16
  10. "Great work life balance!"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland

      Ik voltijd gewerkt bij Michael Bailey Associates voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      I have worked for other agencies where I haven’t left the office until 8pm in the evening! Michael Bailey is not like that at all; as long as you work hard you are rewarded and never made to work ridiculous hours. The team there are very supportive and will put you through any training that you require to help your professional development.

      Minpunten

      I wish I had been part of this team sooner; it’s great working for a company that really support me in what I want to achieve.

      Michael Bailey Associates2019-05-24
    Er zijn 44 reviews gevonden