Reviews van Nanopixel

3,4

65% zou aanbevelen aan een kennis

(5 reviews in totaal)

Dietrich De Blander

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

54% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

5 reviews
19 okt 2021

Topbedrijf

Pluspunten

Open cultuur en communicatie, top projecten, veel positieve veranderingen

Minpunten

Tijdens Corona was de connectie wat verloren maar nu loopt alles vlot

22 jul 2019

Pluspunten

Bij Nanopixel word ik samen met mijn collega's op een fijne manier uitgedaagd om te groeien in onze job. Zowel collega's als het management zijn heel erg gepassioneerd in hetgeen waarmee we bezig zijn. Deze passie kunnen we overbrengen naar klanten, die op hun beurt heel erg enthousiast zijn over de kwaliteit van de content die we leveren. Dit leidt ertoe dat we worden ingeschakeld door mooie en grote bedrijven, en dus trots kunnen zijn op ons werk. Dat zorgt steeds weer voor een portie extra motivatie. Samen met de Happiness manager, zorgt de directie ervoor dat we ons thuisvoelen, en niets te kort komen op kantoor. Voor mij geeft dit zeker een gevoel van appreciatie. Er heerst ook geen echte hiërarchie binnen het bedrijf waardoor iedereen goed overeenkomt en je ook altijd terecht kan bij de directie wanneer je vragen hebt.

Minpunten

Vermits ik centraler in het land woon, is het enige minpunt voor mij de afstand tot Roeselare. Maar dit wordt dan zeker weer goedgemaakt door de vrijheid en het vertrouwen wat ik van de directie krijg. Daarnaast is het ook mooi meegenomen dat ik de files kan vermijden door een uurtje te ontspannen in de NanoGym. Klanten vinden het ook vaak niet evident om "helemaal naar Roeselare" te rijden. Maar ook dat zijn ze snel vergeten omdat ze altijd enthousiast zijn over het ontvangst en de werkomgeving.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 9 reviews over Nanopixel die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Nanopixel. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Nanopixel bij je past.