Reviews voor Novartis | Glassdoor.be

Reviews van Novartis

Bijgewerkt op 20 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3180 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Novartis CEO Vas Narasimhan
Vas Narasimhan
389 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling
    Nuttig (1)

    "Loved my job at Novartis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Communications Manager in Bazel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Novartis voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Incredibly smart and talented colleagues, interesting projects, lots of opportunities

    Minpunten

    None, I loved my job there

    Novartis2019-01-21
  2. "Product specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Specialist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Novartis

    Pluspunten

    Ontwikkeling ten voordelen van klanten en patienten

    Minpunten

    Bureaucratie Tijd tussen planning en actie

    Novartis2019-07-19
  3. "veel nadelen in big pharma"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    loonsvoorwaarden zijn zeker niet slecht

    Minpunten

    veel chaos, grote druk, elk jaar betere prestaties met minder resources en minder budget

    Novartis2019-05-22
  4. "Vaste loopbaan binnen Novartis technical operations: engineering & QA fucties"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Puurs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Novartis voor 8 jaar

    Pluspunten

    Legio aan projecten, laat toe om binnen hetzelfde bedrijf verscheiden ervaringen op te bouwen. Het bedrijf evolueert snel en dit geeft een zekere dynamiek waar iedereen van profiteert.

    Minpunten

    Het is financieel aantrekkelijker om via detachering in dit bedrijf te werken (gebrek aan bedrijfswagen onvoldoende gecompenseerd in loonpakketten voor vaste mensen)

    Advies aan management

    In komende jaren dient de fractie aan interne werkkrachten te verhogen. Te veel externe in top-investeringen (zoals biologicals). Risico op 'brain-drain' wanneer zij een nieuw project aangaan bij een ander bedrijf.

    Novartis2018-12-11
  5. "CDA"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - CDA in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Novartis voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Ethiek, goed team, dynamiek in technologie, avant-garde.

    Minpunten

    Dat ze niet meer met vaccins werken

    Advies aan management

    De filosofie van het bedrijf wordt goed herkend

    Novartis2019-05-13
  6. "Een geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijd gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    Onafhankelijkheid, geweldige kantoren in Barcelona, veel verantwoordelijkheid, veel training, een enorm marketingbudget, geweldige voordelen voor de werknemers, zeer professionele medewerkers, goed management, geweldige plek om te leren.

    Minpunten

    Op het moment niet veel mogelijkheden voor groei of een vast contract, veel bureaucratie en lange en trage interne processen.

    Novartis2014-06-13
  7. Nuttig (2)

    "als je geen ongezonde werkomgeving kunt verdragen ... blijf dan weg!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    Geweldige locatie, goed geïnformeerde mensen

    Minpunten

    Ik kan niet geloven hoe ongeorganiseerd dingen zijn. Ik was een harde werker en ga ervoor de klus te klaren, maar er zijn bepaalde middelen die ik nodig om dat te doen. Het voelde alsof ik ter plaatse aan het trappelen was, nergens heen gaand. - Het proces is verkeerd voor klinische proeven - Te veel onnodig extra werk als gevolg van het proces - Het Bedrijf waardeert zijn werknemers en hun ervaring niet - zet... onbereikbare en onredelijke doelen. (slechte projectplanning)

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Veel meer inspanningen moeten in het stroomlijnen van veel van uw zakelijke praktijken worden gezet. De meeste processen zijn hier zo uitgetrokken dat het je een halve dag kan kosten om eenvoudige klusjes the klaren. Meestal is het omdat de middelen niet beschikbaar zijn of het proces is nergens opgeschreven. Aan het hogere management: Behandel personeel als een aanwinst, in plaats van middelen tot uw doeleinden.

    Novartis2011-08-15
  8. "TRES BIEN"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    Utile Bon Humain Grand Sympa

    Minpunten

    Grand Impersonnel Rapide Education Mobilité

    Novartis2019-08-01
  9. "Top société"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Novartis

    Pluspunten

    Entreprise innovante, qui cherche à développer ses employés. Bcp de flexibilité

    Minpunten

    Je n’y vois aucun inconvénient majeur, si ce n’est le fait qu’il faut pouvoir gérer la pression propre au domaine d’activité

    Novartis2019-03-26
  10. Nuttig (1)

    "Entreprise de grande qualité"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Novartis

    Pluspunten

    - Relations interprofessionnelles de haute qualité (ouverture de dialogue, culture du feed-back) - Autonomie - Ouverture d'esprit pour les nouveautés

    Minpunten

    - Work-Life balance compliquée - Salaires trop bas pour le secteur

    Advies aan management

    - Revoir les salaires à la hausse pour garder les talents

    Novartis2018-02-01
Er zijn 3180 reviews gevonden