Reviews voor Novartis | Glassdoor.be

Reviews van Novartis

Bijgewerkt op 1 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
76%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Novartis CEO Vas Narasimhan
Vas Narasimhan
548 Beoordelingen
  1. "Product specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Specialist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Novartis

    Pluspunten

    Ontwikkeling ten voordelen van klanten en patienten

    Minpunten

    Bureaucratie Tijd tussen planning en actie

    Novartis2019-07-19
  2. "review novartis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Novartis

    Pluspunten

    Goed bedrijf, mooie verloning, goed zorgen voor werknemer

    Minpunten

    lang interim contract, favoritisme,

    Novartis2019-10-01
  3. "veel nadelen in big pharma"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    loonsvoorwaarden zijn zeker niet slecht

    Minpunten

    veel chaos, grote druk, elk jaar betere prestaties met minder resources en minder budget

    Novartis2019-05-22
  4. "Vaste loopbaan binnen Novartis technical operations: engineering & QA fucties"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Puurs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Novartis voor 8 jaar

    Pluspunten

    Legio aan projecten, laat toe om binnen hetzelfde bedrijf verscheiden ervaringen op te bouwen. Het bedrijf evolueert snel en dit geeft een zekere dynamiek waar iedereen van profiteert.

    Minpunten

    Het is financieel aantrekkelijker om via detachering in dit bedrijf te werken (gebrek aan bedrijfswagen onvoldoende gecompenseerd in loonpakketten voor vaste mensen)

    Verder lezen
    Novartis2018-12-11
  5. "CDA"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - CDA in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Novartis voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Ethiek, goed team, dynamiek in technologie, avant-garde.

    Minpunten

    Dat ze niet meer met vaccins werken

    Verder lezen
    Novartis2019-05-13
  6. "Veel ervaren mensen, nu de dupe van besparingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    Er zijn zonder meer geweldige, aardige, ervaren en betrouwbare mensen binnen NVS om mee te werken!

    Minpunten

    Maar NVS wordt momenteel geleid om snelle besparingen (5 jaar) door te voeren, waardoor het veel goede mensen verliest die het echte werk doen.

    Verder lezen
    Novartis2019-07-17
  7. "Een geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    Onafhankelijkheid, geweldige kantoren in Barcelona, veel verantwoordelijkheid, veel training, een enorm marketingbudget, geweldige voordelen voor de werknemers, zeer professionele medewerkers, goed management, geweldige plek om te leren.

    Minpunten

    Op het moment niet veel mogelijkheden voor groei of een vast contract, veel bureaucratie en lange en trage interne processen.

    Novartis2014-06-13
  8. Nuttig (2)

    "als je geen ongezonde werkomgeving kunt verdragen ... blijf dan weg!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Novartis

    Pluspunten

    Geweldige locatie, goed geïnformeerde mensen

    Minpunten

    Ik kan niet geloven hoe ongeorganiseerd dingen zijn. Ik was een harde werker en ga ervoor de klus te klaren, maar er zijn bepaalde middelen die ik nodig om dat te doen. Het voelde alsof ik ter plaatse aan het trappelen was, nergens heen gaand. - Het proces is verkeerd voor klinische proeven - Te veel onnodig extra werk als gevolg van het proces - Het Bedrijf waardeert zijn werknemers en hun ervaring niet - zet onbereikbare en onredelijke doelen. (slechte projectplanning)

    Verder lezen
    Novartis2011-08-15

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 8 reviews gevonden