Reviews van People X

4,6

100% zou aanbevelen aan een kennis

(19 reviews in totaal)

83% positieve zakelijke vooruitzichten

People X heeft een werknemersbeoordeling van 4,6 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van People X is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

19 reviews
25 jul 2023

Top werkgever!

Pluspunten

Top werkgever! In eerste instantie ben ik destijds gestrart als werkstudent. Vervolgens ben ik na mijn opleiding fulltime in dienst getreden bij Smart Data People. Vanaf het allereerste moment heb ik ervaren dat de sfeer heel erg goed is en er veel mogelijkheden voor ontwikkeling zijn. Het team is zeer betrokken en heeft een hoog ambitie niveau. Dit resulteert erin dat je echt met zijn alle werkt aan zowel je persoonlijke groei als de groei van de organisatie. Een unieke kans om dus echt een bijdrage te leveren!

Minpunten

Ik heb de periode bij Smart Data People ervaren als zeer waardevol en geen minpunten. Zelf heb ik de organisatie verlaten omdat ik ervaring wilde opdoen in een corporate organisatie.

2 nov 2023

Pluspunten

Ik ben enorm tevreden met het traineeship Data Analytics en hoe het mij op weg heeft geholpen naar een carrière in data. De kennis die ik bij Smart Data People heb opgedaan heeft me in staat gesteld om in korte tijd de benodigde vaardigheden te leren en zo succesvol in te stromen bij een organisatie in een data functie. Naast de trainingen ben ik erg te spreken van de begeleiding en ondersteuning van collega's van SDP. Ze luisterden naar mijn wensen en ambities en werkten actief met mij samen om een organisatie te vinden waar ik me goed bij voelde.

Minpunten

De opleidingsperiode van ca. 3 maanden is intensief.

2 mei 2023

Data Science Traineeship bij Smart Data People

Anonieme werknemer

Pluspunten

- Uitgebreide opleiding waarbij alle aspecten binnen data en BI behandeld worden - Veel ondersteuning, zowel op datagebied als op professioneel gebied - Studiefase is 3 maanden, wat langer is dan de meeste gelijksoortige traineeships. Hierdoor kun je meer leren en ben je beter voorbereid op het instromen bij een werkgever. - Gezellige en ontspannen sfeer - Smart Data People zoekt een passende werkgever voor jou - Smart Data People blijft ook na het voltooien van de studiefase van het traineeship actief in jouw professionele ontwikkeling

Minpunten

Ik heb dit traineeship als erg prettig ervaren en ik heb daarom geen minpunten die ik kan benoemen.

Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 26 reviews over People X die anoniem zijn geplaatst door werknemers van People X. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of People X bij je past.