Reviews voor Rockwell Automation | Glassdoor.be

Reviews van Rockwell Automation

Bijgewerkt op Oct 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1254 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Rockwell Automation CEO Blake Moret
Blake Moret
306 Beoordelingen
  1. "Typisch Amerikaans bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Rockwell Automation

    Pluspunten

    Groot bedrijf, dus veel mogelijkheden om door te groeien.

    Minpunten

    Typisch Amerikaanse en dus vrij formele sfeer. Ik vind dit geen goeds doen aan de relaties onderling.

    Rockwell Automation2019-07-16
  2. "Review"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Rockwell Automation voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuk bedrijf met leuke collega's

    Minpunten

    Groot bedrijf, soms een beetje log

    Rockwell Automation2018-10-09
  3. Nuttig (4)

    "waardeloos management en een onbegrijpelijke organisatiestructuur: welkom bij Rockwell"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Rockwell Automation

    Pluspunten

    Enkele leuke collega's. Verder is er niks leuks aan dit bedrijf.

    Minpunten

    in 1 woord omschreven de kwaliteit van het management: waardeloos. Totaal incompetent. Het bedrijf wordt door angst gemanaged. Het management bestaat uit een verzameling schizofrene, wereldvreemde angsthazen die zelf niks kunnen maar wel pretenderen "de beste" te zijn. Met nog geen 5% marktaandeel een dergelijke arrogantie uitstralen, werkelijk zeer ongepast. Typisch een Amerikaans bedrijf dat zichzelf compleet overschat.

    Verder lezen
    Rockwell Automation2017-02-20
  4. "Entreprise éthique"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Pricing Manager in Voisins-le-Bretonneux
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Rockwell Automation voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    C'est une entreprise où on peut se projeter facilement sur le long terme, très portée sur l'éthique

    Minpunten

    Beaucoup trop de process, peut parfois être lourd

    Rockwell Automation2019-09-19
  5. "Entreprise pour ceux qui aiment hautement être encadrés"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Brossard, QC
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Rockwell Automation voor 8 jaar

    Pluspunten

    Avantages sociaux intéressant. Entreprise solide d'envergure internationale.

    Minpunten

    Entreprise très conservatrice. Grande entreprise pas toujours facile à faire changer les choses. Beaucoup de bureaucratie et de procédures.

    Rockwell Automation2019-05-17
  6. Nuttig (1)

    "Bonne entreprise, mais..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Rockwell Automation

    Pluspunten

    Bons produits représentés sur le plan mondial. Plan de développement bon, mais pourrait être meilleurs.

    Minpunten

    Cherche trop la rentabilité et oublie les spécificités locales.

    Rockwell Automation2018-06-25
  7. "Automomie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingénieur applications in Clermont-Ferrand
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Rockwell Automation voor 8 jaar

    Pluspunten

    voiture de fonction, bonus, interressement

    Minpunten

    deplacement, gestion du personnel, cadence de travail

    Verder lezen
    Rockwell Automation2017-05-30
  8. "great company; bad micro management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager End Users in Brussel
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Rockwell Automation voor 10 jaar

    Pluspunten

    innovation, healthy, good payment, future possibilities

    Minpunten

    bad micro management and excel is their experience

    Verder lezen
    Rockwell Automation2018-10-01

    Reactie van Rockwell Automation

    November 20, 2018Digital Communications Specialist

    I'm really sorry to hear you wouldn't recommend Rockwell Automation. It looks like you've been with us for about 10 years, and for that, please know we appreciate you! We work really hard every year to gather employee feedback through our Global Voices Survey. We hope you'll participate this year and share your specific feedback so we can right any wrongs, and make your work experience a better one. Any other feedback, please reach out directly! - Caitlin Patek, Talent Brand Team (capatek@ra.rockwell.com)

    Verder lezen
  9. Nuttig (1)

    "Bad managers can break great teams!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Rockwell Automation voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    You get to work with great people all over the world

    Minpunten

    Very bad middle management and HR. A lot of frustration among people due to the later.

    Verder lezen
    Rockwell Automation2016-07-18
  10. "Good company to work for."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Rockwell Automation voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good salary and benefits. they are open minded about working from home.

    Minpunten

    Is not a software company so they treat software as other kind of projects

    Rockwell Automation2019-10-15
Er zijn 1254 reviews gevonden