Cover image for Royal LePage
Logo

Royal LePage

Is dit uw bedrijf?

Royal LePage

Review toevoegen

Reviews van Royal LePage

269 van meer dan 313 reviews gevonden
4,0
73% Aanbevelen bij een kennis
Royal LePage President Phil Soper
93% Waardeert directeur

4,0
73%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Royal LePage President Phil Soper
Phil Soper
73 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Royal LePage werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Royal LePage-reviews

  Royal LePage heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 313 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 73% van de werknemers zou werken bij Royal LePage aanraden aan vrienden en 66% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -6% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Royal LePage hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Royal LePage. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -10% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 73% van de werknemers van Royal LePage vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Royal LePage met een waarde van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,8 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Royal LePage-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 313 reviews over Royal LePage die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Royal LePage. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Royal LePage bij u past.