Reviews van Select Human Resources

(16 reviews in totaal)

Bart Gonnissen

91% waardeert directeur

88% positieve zakelijke vooruitzichten

Select Human Resources heeft een werknemersbeoordeling van 4,3 van 5 sterren, op basis van 16 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Select Human Resources is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak HR en personeel (3,8 sterren).

Reviews per functie

16 reviews
5 mei 2026

Zeer goede werkgever

Pluspunten

Heel mensgericht zeer goede ondersteuning. Fijne collega's.

Minpunten

Geen tot op heden gemerkt

16 jan 2026

Select HR

Pluspunten

We staan voor kwaliteit, voor het maken van de juiste match. Het is voor ons belangrijk om te streven naar een lange termijn relatie met zowel klant als kandidaat. Daarnaast kan Select veel verschillende HR-diensten aanbieden.

Minpunten

Ik kan geen minpunten bedenken.

13 jan 2026

Topwerkgever!

Pluspunten

Topwerkgever! wie zijn verantwoordelijkheid neemt krijgt ook heel veel vrijheid terug. Kwaliteit primeert altijd boven kwantiteit. Je kan echt het verschil maken voor een kandidaat. Geen cv-schuivers, maar echt diepgang over wat de wensen zijn bij de kandidaat en wat hier best bij past.

Minpunten

Ik kan hier niets bedenken

Weergave: 1 - 3 van 16 reviews

Glassdoor heeft 25 reviews over Select Human Resources die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Select Human Resources. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Select Human Resources bij je past.