Reviews van Social Deal

4,3

99% zou aanbevelen aan een kennis

(26 reviews in totaal)

76% positieve zakelijke vooruitzichten

Social Deal heeft een werknemersbeoordeling van 4,3 van 5 sterren, op basis van 26 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Social Deal is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Media en communicatie (3,7 sterren).

Reviews per functie

26 reviews
4,0
30 jan 2026

Pluspunten

Werken bij dit bedrijf bevalt me goed, wat met name komt door de fijne collega's en de uitstekende faciliteiten, zoals de dagelijkse lunch. De werkzaamheden zijn ontzettend divers en volgen elkaar in hoog tempo op. Hoewel het tempo dus hoog ligt, voelt het werk nooit gehaast of ondoordacht aan, wat erg prettig werkt voor mij. De secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsdeals zijn een groot pluspunt, net als de centrale ligging vlakbij het station. Er is zeker ruimte voor groei en scholing, al ligt de verantwoordelijkheid hiervoor echt bij jezelf; je moet zelf met een concreet plan naar je leidinggevende stappen.

Minpunten

Een punt van aandacht is de communicatie vanuit de directie/management; dit mag af en toe wel wat gestroomlijnder en pro-actiever. Soms is het niet geheel duidelijk wat er verwacht wordt en welke kant we op gaan.

4,0
14 jun 2025

Pluspunten

Jong personeel, leuke activiteiten en je voelt je gezien

Minpunten

Werk is niet uitdagend, vaak dezelfde taken die eigenlijk al lang geautomatiseerd zouden moeten zijn

Weergave: 1 - 3 van 26 reviews

Glassdoor heeft 36 reviews over Social Deal die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Social Deal. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Social Deal bij je past.