4,0
28 okt 2024
Pluspunten
Leuk team Toffe company culture Veel team activiteiten
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden Soms micromanagement Soms te weinig inspraak
4,1
93% zou aanbevelen aan een kennis
86% positieve zakelijke vooruitzichten
Pluspunten
Leuk team Toffe company culture Veel team activiteiten
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden Soms micromanagement Soms te weinig inspraak
Pluspunten
Ik werk ondertussen reeds 2 jaar voor StoryChief in de sales afdeling. Het is een boeiende en uitdagende job. Ik heb de kans gekregen om zonder sales ervaring aan deze job te starten. Binnen mijn functie heb ik kunnen groeien en mijn eigen accenten kunnen leggen op zaken die ik belangrijk vindt. Na enkele maanden ben ik kunnen door goeien van inside sales naar executieve sales. Het is een start-up waar mensen naar waarde geschat worden op basis van hun capaciteiten en competenties. En waar je de kans krijgt om jezelf te ontplooien en te groeien. Natuurlijk is er op elke werkplaats wel eens een verschil qua mening of visie, maar dit wordt door een open communicatie door mij niet als een probleem ervaren. Indien er een verschil in visie is kan je dit uitspreken en wordt hier een op gesprek over gevoerd. Dit zorgt er voor dat iedereen zich gehoord voelt en dat wel elkaars perspectief begrijpen. Er is een open bedrijfscultuur waar initiatief en inspraak een centrale rol spelen. Dit zorg voor een gezonde werksfeer waarbij we met de collega's veel lachen en na het werk ook vaak samen iets doen. Ondertussen zijn mijn collega's ook goeie persoonlijke vrienden geworden. Als iemand die homoseksueel is heeft dit nooit enig probleem gevormd binnen het bedrijf. Iedereen wordt aanvaard zoals hij is en respect voor elkaar is een kernwaarde binnen StoryChief. Er is een review op deze pagina die een ander licht op StoryChief werpt. Ik heb deze ook gelezen voor ik starte bij StoryChief. En het deed mij ook twijfelen. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik nooit dergelijke zaken ervaren heb bij StoryChief.
Minpunten
Dit is niet per se een negatief punt. Maar bij een start-up is er een duidelijk verschil met een corporate job. Je draagt binnen een start-up vaak verschillende petjes. Het werk is uitdagend en je moet met creatieve out of the box oplossingen komen. Dit is dan ook niet voor iedereen geschikt.
Pluspunten
Sinds de eerste dag die ik voor StoryChief begon te werken, kreeg ik veel flexibiliteit om mijn job te doen. Het is een bloeiende start-up bedrijf met veel potentieel om processen en structuur op alle afdelingen te leggen. Mijn grootste pluspunt is dat als je jouw taken goed uitvoert, krijg je ook meteen betrouwbaarheid en groen licht om met processen te experimenteren en nieuwe projecten uit te voeren.
Minpunten
Ook al kan je op alle collega's rekenen, moet je ook onafhankelijk kunnen werken en soms jouw eigen beslissingen nemen, zoals het bij elke start-up hoort.