Reviews van TUI Group

(137 reviews in totaal)

Sebastian Ebel

69% waardeert directeur

51% positieve zakelijke vooruitzichten

TUI Group heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 137 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van TUI Group is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Hotels en toerisme (3,6 sterren).

Reviews per functie

137 reviews
11 okt 2024

Pluspunten

Fijne work live balance evenwicht

Minpunten

Veel travelen naar het buitenland

1y
Dank je wel dat je de tijd en moeite hebt genomen om jouw ervaringen en feedback met ons te delen. TUI streeft ernaar om ten alle tijden een gezonde werk/privé balans te creëren voor al onze werknemers. Wij waarderen het enorm dat jij dit ook zo ervaart. Afhankelijk van jouw functierol binnen TUI, wordt er verwacht om zakenreizen uit te voeren. Als je dit toch niet zo prettig vind, dan is het wellicht een idee om dit bespreekbaar te maken bij jouw supervisor/manager. Met vriendelijke groet, het TUI Employer Brand Social Media Team
20 sep 2024

Pluspunten

Goede voorwaarden en een stabiele werkomgeving

Minpunten

Geen enkele minpunten te vermelden

1y
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw inzichten te delen. Het is bemoedigend om uw positieve ervaring van het werken met ons te zien en we danken u voor het delen van uw feedback, want dit stelt ons in staat om te verbeteren. Met vriendelijke groeten, het TUI Employer Brand Social Media Team
14 apr 2024

Werkplaats die om je geeft

Pluspunten

Heel hoge flexibiliteit met uren en thuiswerk, goede sfeer op kantoor, creatief werk waar eigen input gewaardeerd wordt, relatief hoog loon in een sector (toerisme) waar lonen vaak laag zijn. Heel wat (extra) verlofdagen. Fruitmand op kantoor.

Minpunten

Ondergaat veel veranderingen, is heel fast-paced en er zijn enorm veel meetings (+/- 8 tot 10 uren per week), je moet erbij blijven. Sommige weken heb je heel weinig werk, andere weken zijn zwaar.

2y
Wij waarderen uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad. Bedankt voor uw feedback over de snelle veranderingen. Het zal ons helpen gebieden te identificeren waar we de werknemerservaring kunnen verbeteren. Beste wensen van het TUI Employer Brand Social Media Team
Weergave: 1 - 3 van 137 reviews

Glassdoor heeft 3.022 reviews over TUI Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van TUI Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of TUI Group bij je past.