Reviews voor Tata Consultancy Services | Glassdoor.be

Reviews van Tata Consultancy Services

Bijgewerkt op 20 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 38812 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Rajesh Gopinathan
1436 Beoordelingen
  1. "ORACLE RETAIL/RETEK TECHO-FUNCTIONAL CONSULTANT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

    Pluspunten

    WONDERFUL WORK PLACE AND GOOD WORK -LIFE BALANCE

    Minpunten

    No negative point to be highlighted

    Advies aan management

    Good work has been done in the progress of company

    Tata Consultancy Services2018-04-08
  2. "Tata Consultancy Services"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - System Engineer in Bombay
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Tata Consultancy Services voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    1. Amazing Learning Opportunities 2. Healthy HR Practices 3. Availability of latest technologies to work on

    Minpunten

    1. Difficult recruitment process, it takes a long time from the day of selection to day of joining

    Advies aan management

    A great place to work

    Tata Consultancy Services2017-01-29
  3. "Good place to work"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Test Lead in Madras

      Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

      Pluspunten

      early onsite opportunity,strong client relationship, job security

      Minpunten

      mismatching of resources skillset to some projects

      Tata Consultancy Services2015-08-14
    • "Algehele goede ervaring van mijn kant"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Tata Consultancy Services voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Geweldig voor Senior Management, goed voor ethisch beleid

      Minpunten

      Bureaucratische processen, niet erg veel bijgewerkte technieken...

      Tata Consultancy Services2014-11-12
    • "Zinkend schip"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Associate Consultant 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk bij Tata Consultancy Services

      Pluspunten

      Geen, geen mogelijkheid tot groei, slechte compensatie

      Minpunten

      Geen baanzekerheid, geen logische besluitvorming.

      Advies aan management

      Open je ogen, stop met het betalen van mammoetsalarissen aan topmanagement, leer van de fouten die zijn gemaakt door andere Indiaanse ICT bedrijven.

      Tata Consultancy Services2014-12-15
    • "Beter dan anderen."

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk bij Tata Consultancy Services

        Pluspunten

        Vrij gemakkelijke balans tussen werk en leven.

        Minpunten

        Vrij traag werkproces.

        Tata Consultancy Services2014-10-04
      • "Publieke sector milieu"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Tata Consultancy Services voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        Het enige goede is een groot klantenbestand, zodat men op verschillende geografische locaties kan werken, maar daarvoor moet je vrienden zijn met het management.

        Minpunten

        Kantooromgeving is slechter, zoals een kantoor van de overheid. Geen formele cultuur

        Tata Consultancy Services2014-08-21
      • Nuttig (1)

        "Conservatief"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - IT-Manager in Amsterdam
        Niet aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 8 jaar

        Pluspunten

        - Gelijke mogelijkheden - Verzekering - Vrije opdracht keuze

        Minpunten

        - Extreme hiërarchie - Gesloten cultuur - Te druk

        Advies aan management

        - meer stress op vaardigheid ontwikkeling

        Tata Consultancy Services2014-08-08
      • "Globale mogelijkheden, restrictieve groei"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb gewerkt bij Tata Consultancy Services

        Pluspunten

        Als je een bedrijf zoekt dat wereldwijd connecties heeft in IT, dan zit je hier goed.

        Minpunten

        Meritocratie wordt vaak niet nageleefd, dus netwerken is vaak belangrijker dan je echte werk.

        Advies aan management

        Vind goede mensen en laat ze gaan.

        Tata Consultancy Services2014-06-05
      • "Globale mogelijkheden, maar de meritocratie kan beter."

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Project Manager 

        Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

        Pluspunten

        Mogelijkheden over de hele wereld als je dat aan denkt te kunnen. Multidimensionale groei, aangezien je met meerdere industrieën werkt om aan hun ICT behoeften te voldoen. Een goede stapsteen naar meerdere industrieën als je interesse toont naar de zakelijke kant.

        Minpunten

        Promoties zijn lastig te verkrijgen in een bedrijf met meer dan 30.000 werknemers, dus veel netwerken en je zichtbaarheid verhogen is zeer belangrijk.

        Advies aan management

        Vind goede mensen en laat ze gaan.

        Tata Consultancy Services2014-06-05
      Er zijn 38812 reviews gevonden