Reviews voor Tata Consultancy Services | Glassdoor.be

Reviews van Tata Consultancy Services

Bijgewerkt op 18 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 40398 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Tata Consultancy Services CEO Rajesh Gopinathan   (no image)
Rajesh Gopinathan
2.356 Beoordelingen
  1. "ORACLE RETAIL/RETEK TECHO-FUNCTIONAL CONSULTANT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

    Pluspunten

    WONDERFUL WORK PLACE AND GOOD WORK -LIFE BALANCE

    Minpunten

    No negative point to be highlighted

    Verder lezen
    Tata Consultancy Services2018-04-08
  2. "Tata Consultancy Services"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    System Engineer in Bombay
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Tata Consultancy Services voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    1. Amazing Learning Opportunities 2. Healthy HR Practices 3. Availability of latest technologies to work on

    Minpunten

    1. Difficult recruitment process, it takes a long time from the day of selection to day of joining

    Verder lezen
    Tata Consultancy Services2017-01-29
  3. "Good place to work"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Test Lead in Madras

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

    Pluspunten

    early onsite opportunity,strong client relationship, job security

    Minpunten

    mismatching of resources skillset to some projects

    Tata Consultancy Services2015-08-14
  4. "Algehele goede ervaring van mijn kant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Tata Consultancy Services voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldig voor Senior Management, goed voor ethisch beleid

    Minpunten

    Bureaucratische processen, niet erg veel bijgewerkte technieken...

    Tata Consultancy Services2014-11-12
  5. "Zinkend schip"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Associate Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Geen, geen mogelijkheid tot groei, slechte compensatie

    Minpunten

    Geen baanzekerheid, geen logische besluitvorming.

    Verder lezen
    Tata Consultancy Services2014-12-15
  6. "Beter dan anderen."

    SterSterSterSterSter
     
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Vrij gemakkelijke balans tussen werk en leven.

    Minpunten

    Vrij traag werkproces.

    Tata Consultancy Services2014-10-04
  7. "Publieke sector milieu"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Tata Consultancy Services voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het enige goede is een groot klantenbestand, zodat men op verschillende geografische locaties kan werken, maar daarvoor moet je vrienden zijn met het management.

    Minpunten

    Kantooromgeving is slechter, zoals een kantoor van de overheid. Geen formele cultuur

    Tata Consultancy Services2014-08-21
  8. Nuttig (1)

    "Conservatief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 8 jaar

    Pluspunten

    - Gelijke mogelijkheden - Verzekering - Vrije opdracht keuze

    Minpunten

    - Extreme hiërarchie - Gesloten cultuur - Te druk

    Verder lezen
    Tata Consultancy Services2014-08-08
  9. "Globale mogelijkheden, restrictieve groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Als je een bedrijf zoekt dat wereldwijd connecties heeft in IT, dan zit je hier goed.

    Minpunten

    Meritocratie wordt vaak niet nageleefd, dus netwerken is vaak belangrijker dan je echte werk.

    Verder lezen
    Tata Consultancy Services2014-06-05
  10. "Globale mogelijkheden, maar de meritocratie kan beter."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager 
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheden over de hele wereld als je dat aan denkt te kunnen. Multidimensionale groei, aangezien je met meerdere industrieën werkt om aan hun ICT behoeften te voldoen. Een goede stapsteen naar meerdere industrieën als je interesse toont naar de zakelijke kant.

    Minpunten

    Promoties zijn lastig te verkrijgen in een bedrijf met meer dan 30.000 werknemers, dus veel netwerken en je zichtbaarheid verhogen is zeer belangrijk.

    Verder lezen
    Tata Consultancy Services2014-06-05
Er zijn 40398 reviews gevonden