Pluspunten
Een van de leukste dingen aan werken bij Aputure is dat het hier als een familie voelt. Iedereen werkt als onderdeel van een team en voelt zich gesterkt om creatieve ideeën en suggesties naar voren te brengen om de marketing voor onze producten te verbeteren. Ik hou van het vermogen om een veelheid aan verschillende taken uit te voeren en te leren terwijl ik aan het werk ben. We hebben een zeer constructieve dynamiek op de werkvloer en het is geweldig dat iedereen elkaars uiteenlopende achtergronden en stijlen accepteert.
Minpunten
Werken in een snelle omgeving brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om het schetsen van verwachtingen. Soms voelt het alsof we te veel proberen te doen en dat er veel externe druk is die we niet kunnen beheersen, en uiteindelijk is er een gevoel van teleurstelling als de verwachtingen niet erg duidelijk zijn. Ik begrijp de wijsheid van "we pakken wat we kunnen bereiken", maar ik zou graag zien dat er een duidelijker langetermijndoel is waar we als bedrijf als geheel naar kunnen streven.