Ik was erg enthousiast om bij het bedrijf te komen nadat ik het een paar jaar van een afstand had bewonderd. Helaas zijn de interne werking en de mensen die het verzinnen teleurstellend en soms giftig. Werknemers, waaronder een groot deel van het leiderschapsteam, zijn blindelings loyaal aan het bedrijf en geven prioriteit aan het "succes" van het bedrijf boven hun eigen geluk - en verwachten dat alle anderen hetzelfde doen. Een andere recensie hier noemde het "kool-aid-drinken" en ik ben het er 100% mee eens - ze doen alsof ze kanker genezen, maar in werkelijkheid is het bedrijf gewoon een te dure hotelketen. De CEO is onoprecht en ongemakkelijk om in de buurt te zijn. Hij verwacht dat iedereen zijn leven in het bedrijf zet, middelmatige beloning en valse lof biedt. Het is triest om te zien hoe zijn meest loyale werknemers hun tijd en energie verspillen aan een CEO en een bedrijf dat niet echt om hen geeft. Zowel de CEO als het bedrijf zijn prekerig over het toegankelijk maken van de buitenlucht en een plek om herinneringen op te doen, terwijl ze ook het milieu beschermen. Dit is 1000% performatief. Marketingcampagnes beweren dat het bedrijf geeft om het milieu, zijn werknemers, acceptatie, de LGBT-gemeenschap... maar het is allemaal extreem leeg. Het enige waar ze om geven is optiek en winst. Er komen zoveel betere avontuurlijke hotels, dat je zeker een beter bedrijf zult vinden om voor te werken.