Deze organisatie is nog steeds toxisch. - werkgeversreview financiën bij Axios Systems

1,0
15 aug 2019

Pluspunten

Gratis ontbijt/lunch Centrale locatie in Edinburgh.

Minpunten

Veel mensen zullen deze reviews lezen en hun eigen gevolgtrekkingen maken. Ik heb voor deze organisatie gewerkt en ik ben nog nooit van mijn leven zo blij geweest om ergens weg te gaan – het was een marteling! De familie die het bedrijf bezit gelooft oprecht dat de mensen bij hen in het krijt stonden voor het aangeboden krijgen van een baan. Er gaan meer en meer mensen weg nadat ze inzien dat er betere organisaties zijn om voor te werken met veel beter omstandigheden. Er is een totaal gebrek aan vertrouwen tussen de familie en haar werknemers. Je moet toestemming krijgen en verantwoording afleggen wanneer je vanuit huis wilt werken. En dat terwijl de familieleden gewoon zelf kunnen kiezen wanneer ze hun gezicht laten zien of binnen komen wandelen en weer weggaan wanneer ze willen. Sommige familieleden discrimineren op basis van leeftijd – ze hebben het gevoel dat mensen in de 50 minder te bieden hebben! Sommige familieleden zijn verantwoordelijk geweest voor het ziek maken van bepaalde werknemers die vervolgens het gevoel hadden ontslag te moeten nemen, aangezien ze het niet konden verdragen om terug te komen op kantoor door de manier waarop ze werden bejegend. Sommigen zouden het een vorm van pesten noemen. Het managementteam (8 maanden oud) is ondertussen weggegaan en niet vervangen, waarbij de familie hen de schuld geeft in plaats van naar hun eigen gedrag te kijken. Een gebrek aan leiderschap in het financiënteam en marketingteam. Sommige leden van de familie zijn in gevecht met andere leden. Het is duidelijk dat ze niet allemaal achter bepaalde familieleden staan die gewoon doen waar ze zin in hebben. Je hoort de familie onderling schreeuwen naar elkaar – het is niet echt aangenaam. De algehele inkomsten zijn op veel gebieden aan het dalen, waarbij de familie niet bereid is om de feiten in te zien of dit niet wil, of de werknemers gewoon vertelt dat er niets is om zich zorgen over te maken. De organisatie is stuurloos en zonder echt leiderschap door alle recente vertrekken.

Ontdek andere reviews over Axios Systems

2 jul 2024

Pluspunten

fun work environment good leadership

Minpunten

long hours not great healthcare coverage expectations high

3,0
20 jan 2024

Pluspunten

Decent product and market cap

Minpunten

The compensation could be better up against similar roles in this product space

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle