Pluspunten
Vrijheid van micromanagement: ik waardeer persoonlijk de autonomie en het vertrouwen dat Bitfinex biedt, ik heb de vrijheid om taken uit te voeren zonder constant toezicht. Dat bevordert op zijn beurt een cultuur van empowerment, waarin individuen zich gerespecteerd en gemachtigd voelen om beslissingen te nemen, wat creativiteit en innovatie bevordert. Zelfactualisatie: Bitfinex kiest het juiste talent en moedigt hen aan om hun passies en sterke punten na te streven, wat kansen biedt voor persoonlijke en professionele groei. Met de vrijheid die ik krijg, kan ik de grenzen van mijn potentieel bereiken en mijn carrièredoelen bereiken, wat leidt tot meer werktevredenheid en vervulling. Flexibiliteit bij werken op afstand: Bitfinex omarmt werken op afstand, waardoor we vanuit huis of op elke locatie met een internetverbinding kunnen werken. Deze flexibiliteit bevordert een gezonde balans tussen werk en privéleven, vermindert stress door woon-werkverkeer en stelt mij in staat om mijn werkomgeving aan te passen om de productiviteit en het comfort te maximaliseren. Bovendien biedt werken op afstand kansen voor talent met verschillende geografische achtergronden, wat de cultuur en perspectieven van het bedrijf verrijkt.
Minpunten
Ad-hoctaken en werklast: in de crypto-industrie in het algemeen en specifiek voor Bitifnex, stapelen ad-hoctaken zich op naast reguliere verantwoordelijkheden, wat leidt tot een verhoogde werklast en stress. Dit daagt de balans tussen werk en privé uit. Illusie van vrijheid met werken op afstand: hoewel werken op afstand flexibiliteit biedt, kan het soms de illusie van vrijheid creëren. Ik merk dat ik langere uren werk, wat leidt tot een vage grens tussen professioneel en privéleven. Afweging tussen werk en privéleven: voor mij persoonlijk gaat flexibiliteit bij werken op afstand gepaard met een afweging tussen werk en privéleven. Zonder de fysieke scheiding van kantoor en thuis vind ik het lastig om los te koppelen van werk, wat leidt tot het gevoel constant "aan" te staan.