Pluspunten
Ik ben ontzettend blij dat ik deel uitmaak van Blyce. Het is een bedrijf dat oprecht om zijn mensen geeft en een positieve, evenwichtige werkomgeving creëert. Een van de dingen die ik het meest waardeer, is de goede werk-privébalans, waardoor ik productief kan zijn zonder mijn persoonlijke welzijn op te offeren. De beloning is concurrerend en het bedrijf erkent en waardeert de bijdragen van elk teamlid. Werken vanuit het kantoor in Medellín is een uitstekende ervaring. De sfeer is gastvrij, collaboratief en vol wederzijds respect. De ondersteunende cultuur maakt het gemakkelijk om je deel uit te maken van een team waar iedereen elkaar helpt groeien. Blyce biedt ook echte mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Het is een plek waar je wordt aangemoedigd om te leren, nieuwe uitdagingen aan te gaan en je carrière verder te ontwikkelen. Ik ben niet alleen gegroeid als professional, maar ook als persoon sinds ik hier werk.
Minpunten
HibrydHet bedrijf hanteert een hybride werkmodel, waarbij je twee keer per week naar kantoor moet. Voor sommigen is dit misschien iets om te overwegen, maar persoonlijk zie ik het niet als een nadeel. De kantoren zijn modern, comfortabel en liggen vlakbij de metro, waardoor woon-werkverkeer gemakkelijk is. Bovendien biedt het werken op kantoor waardevolle teaminteractie – het delen van informatie met collega's is altijd een positieve en plezierige ervaring.