Zeer mooi consultantbedrijf - werkgeversreview Senior Software Developer bij Code Nomads

4,0
22 feb 2021

Pluspunten

- Work / Life Balance, die wordt bevorderd door het management. - We werken aan de opdrachtgevers / projecten waar we het onderling over eens zijn, waarbij je misschien één opdracht overslaat omdat je dat niet leuk of niet wilt. U hoeft niet te werken aan een project dat u niet leuk vindt. - Beetje hoger salaris met de jaarlijkse bonus dan de anderen, maar niet veel. - Zeer grote gemeenschapsondersteuning omdat u met behulp van het management contact kunt vinden in de branche. - Ramon, de manager of de grote baas, is behalve een hele goede manager ook een vriend. U kunt hem op elk moment van de dag raadplegen voor elke kwestie of zorg, of een beetje advies. - Als u de neiging heeft om een spreker te zijn of een aantal columns schrijft, wordt u altijd welkom geheten en geholpen. - Collega's van over de hele wereld - Opleidingsbudget + 5 conferentiedagen per jaar - Meestal transparant hoger management, voor de prognoses en fiscale zaken.

Minpunten

- Absoluut bijna geen groei behalve de kleine stijging van het salaris door de vlakke hiërarchie. - Omdat het bedrijf niet te groot is, kom je mogelijk bij een klant terecht waar geen collega in de buurt is en krijg je niet teveel ondersteuning / aanwezigheid van het bedrijf.

Ontdek andere reviews over Code Nomads

3,0
4 jun 2026

Pluspunten

- Skivakantie - Lunch - Goede kantoorlocatie - Vriendelijke omgeving

Minpunten

- Laag salaris - Geen begeleiding - Geen doorgroeimogelijkheden

4,0
26 sep 2025

Pluspunten

They have really good support over your job, you feel like you are in a new family. They invest in your education and learning, they support this very well They know how to make fun, A real international atmosphere Opportunities to change your company and find your own way

Minpunten

Not that much salary and not that much yearly increase

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle