Slechte teamleider en management - werkgeversreview Vertegenwoordiger van de klantenservice bij CommScope

1,0
13 mei 2020

Pluspunten

Enkele voordelen, zoals medische controle

Minpunten

Teamleider en managers zijn bereid actief de carrières van werknemers die ze niet leuk vinden te saboteren voor hun persoonlijk voordeel en vooruitgang. Teamleden en leiders spelen politiek en waren helemaal niet coöperatief en ondersteunend. Zeer slechte bedrijfscultuur en zal niemand aanbevelen om mee te doen. Mijn ex-teamleider was een actief foutenzoeker. Ze heeft nooit iets toegegeven dat ze verkeerd had gedaan, de schuld in iemand anders veranderd. De absoluut slechtste teamleider die ik ooit heb gezien. Dit is niet overdreven en ik ben geen millennial. Als je de tactiek van bedrijfspolitiek wilt leren zonder enige groei en uiteindelijk je carrière wilt ruïneren en je tijd wilt verspillen, dan voel je je vrij om je bij deze afdeling aan te sluiten.

Reactie van CommScope
6y
Bedankt voor uw feedback over uw werkervaring bij CommScope. De beschrijving van uw ervaringen met management en cultuur strookt niet met onze kernwaarden. Onze mensen zijn onze grootste troef en we streven ernaar een omgeving te bieden voor carrièregroei en kansen. We proberen ook eerlijk, eerlijk en ethisch te handelen in onze dagelijkse zakelijke activiteiten. We moedigen onze medewerkers aan om met Human Resources te praten of ons CommAlert-proces te gebruiken om klachten in te dienen. Nogmaals bedankt voor het geven van feedback.

Ontdek andere reviews over CommScope

26 dec 2025
Anonieme werknemer

Pluspunten

Good place to work healthy environment

Minpunten

there is nothing to say

2,0
27 mei 2026

Pluspunten

People were majority ok to work with

Minpunten

Way too much micro management