5,07 mei 2021Software engineerHuidige werknemerPortland, ORAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenBest place ever to workMinpuntenNothing I have seen so farMeer weergevenReactie van Comscore5yWe love hearing from our Comscorians! Thank you for taking the time to provide feedback. We appreciate you leaving a great review! We're happy to hear you have such a positive experience so far!Meer weergeven
5,020 mrt 2025Product managerVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarNew York, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenSupportive team Great leaders Flexible work schedulesMinpuntenUnlimited PTO can be a negative if youre used to accrued PTOMeer weergevenNuttigDelen
3,025 jun 2026Sales development representative (sdr)Huidige werknemerNew York, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat people and leadership with a solid product that actually drives value.MinpuntenExpectations are high. Executive level changing rapidly.Meer weergevenNuttigDelen