5,022 feb 2022Graphic designerHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenmost of the people are extremely helpfulMinpuntenCompany is starting now, you will find gaps on the way or maybe you won't have an answer for everythingMeer weergevenReactie van Comscore4yThank you for leaving your review! We are glad to hear that you have found your fellow Comscorians so helpful.Meer weergeven
5,020 mrt 2025Product managerVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarNew York, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenSupportive team Great leaders Flexible work schedulesMinpuntenUnlimited PTO can be a negative if youre used to accrued PTOMeer weergevenNuttigDelen
3,025 jun 2026Sales development representative (sdr)Huidige werknemerNew York, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat people and leadership with a solid product that actually drives value.MinpuntenExpectations are high. Executive level changing rapidly.Meer weergevenNuttigDelen