Senior Sales Manager - werkgeversreview Territory Sales Responsible bij Comscore

1,0
27 jan 2016

Pluspunten

Snel jong (1999) bedrijf dat actief is in het online doelgroep- en reclame-ecosysteem en analytische oplossingen biedt voor de verkoop- en koopzijde van online advertenties. Zeer interessante en snel veranderende branche. Geweldige bedrijfscultuur. Sterke productvisie Hoge geloofwaardigheid in de markt

Minpunten

De marktvraag verandert en comScore loopt een beetje achter op het gebied van productontwikkeling. De marktpenetratie buiten de VS en EU5 is laag, wat te wijten is aan relatief kleine publiekspanels in vergelijking met lokale concurrenten in de kleinere landen.

Reactie van Comscore
10y
Bedankt voor de review. Dit lijkt een relatief positieve recensie - we maken ons een beetje zorgen over de reden waarom de beoordeling een "1" was. We zijn altijd op zoek om producten te verbeteren en zo snel mogelijk nieuwe op de markt te brengen. Met de integratie van Rentrak in comScore anticiperen we hierop om ons productsuite, panelaantallen en algehele aanbod op de markt uit te breiden. 2016 belooft een geweldig jaar voor ons te worden.

Ontdek andere reviews over Comscore

20 mrt 2025

Pluspunten

Supportive team Great leaders Flexible work schedules

Minpunten

Unlimited PTO can be a negative if youre used to accrued PTO

3,0
25 jun 2026

Pluspunten

Great people and leadership with a solid product that actually drives value.

Minpunten

Expectations are high. Executive level changing rapidly.