Pluspunten
Het eerste contact met Corecom is een afspiegeling van het bedrijf zelf. Ze hebben een geweldige dame in interne rekrutering, Ashlene Grant genaamd, die je onmiddellijk op je gemak stelt en de kernredenen doorgrondt waarom je aan de werving wilt beginnen. Ash is ongelooflijk knap en houdt regelmatig contact gedurende het hele proces, wat betekent dat toen ik aan het einde van mijn zoektocht naar een baan kwam met 3 aanbiedingen op tafel, ik precies wist wie ik wilde kiezen. Tijdens mijn sollicitatiegesprek werd ik ook uitgenodigd om het team te ontmoeten, en kreeg ik de kans om elk personeelslid één op één te interviewen, iedereen was open en eerlijk over de ups en downs die ze hebben meegemaakt bij de werving, maar de grootste verkoop voor mij was echt iedereen. genoten daar te zijn! Eerder heb ik voor bureaus gewerkt waar ze tijdens het sollicitatieproces een beeld van 'Succes en geluk' uitbeelden om je door de deur te krijgen om erachter te komen dat iedereen die daar werkt een hekel heeft aan zijn baan, manager en de omgeving zelf. Ten slotte spreekt Jonathan Sanderson de directeur u aan als een gelijke, en investeert hij zijn tijd en kennis om u de best mogelijke recruiter te maken. Hij beheert niet of 'kraken de zweep', hij deelt zijn kennis en ervaring en geeft je de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn. Het is erg moeilijk om een manager als Jon te vinden in een verkoopomgeving en voor hem werken was ook een grote reden waarom ik voor Corecom koos boven andere bureaus. Ik zit nu in mijn 6e week bij Corecom en ik ben er 100% zeker van dat ik de juiste beslissing heb genomen. Briljante baas, geweldig team, opwindende rol en een geweldige plek om te werken !!!
Minpunten
Ze hebben geen gemeenschappelijke broodrooster (klampt zich vast aan rietjes)