Voor iemand die niks van codering af weet.. kan je overleven in crisp. - werkgeversreview Software ontwikkelaar bij Crisp System

2,0
29 nov 2018

Pluspunten

Voor starters is dit bedrijf goed....

Minpunten

Erg laag salaris.... Salaris wordt niet op een bepaalde datum uitbetaald...Vertraging van 10 tot 15 dagen.... Geen zorgen om de werknemer... Mensen vertellen ons om het project binnen één week te voltooien. Er wordt geen coderingsbeoordeling gedaan... Zij, mensen hebben output nodig..dat allemaal.. Ze willen of codering geoptimaliseerd is of niet. Er is ook geen ontwerper aanwezig... Ontwikkelaar is ontwerper.... Applicatie van enterpriser of kleine applicatie mag niet langer dan een week duren... Dus coderingsstandaarden worden niet gehandhaafd... Er wordt geen vergoeding verstrekt.... Werk moet in een maand voortdurend worden gedaan zonder te slapen, eten, en borstelen... mensen zullen er niets om geven... Er worden geen voordelen gegeven... Jaarlijks wordt er één beloning verstrekt... dat is het voordeel... Dit is niet een bedrijf dat gebaseerd is op een product... het is gebaseerd op service... Het wordt niet toegestaan op één domein te zitten... Vaak worden domeinen omgeschakeld... Ze maken een verbinding voor een jaar... als je eerder weggaat moet je 3 maanden salaris inleveren... Meeste werknemers verbreken deze verbintenis en verlaten het bedrijf.... met alleen dit aantal loopt CRIPS...

Ontdek andere reviews over Crisp System

8 jul 2019

Pluspunten

Ik heb meer dan een jaar voor crisp system gewerkt. Goede plek om te leren, zonder beperkingen. De helft van de ex-medewerkers werden geselecteerd door top multinationale ondernemingen met kennis in crisp.

Minpunten

Laag loon, maar vergeleken met andere start-ups in Coimbatore is het degelijk. Ongeorganiseerd werkplan, een beetje meer werkdruk. Je moet aan meer dan 2 projecten tegelijkertijd werken.

3,0
20 dec 2016

Pluspunten

1. Place where it located. 2. If you don't know you can learn and include that concept in product. 3. Friendly environment as well as colleagues.

Minpunten

1. Underpaid 2. Work environment doesn't feel good. 3. Switch job suddenly it matters a lot here.