Pluspunten
- Zeer multiculturele/ all-inclusive werkomgeving met een snelle internationale omgeving, veel ruimte om te groeien en te leren van het bedrijf en van jezelf! - Deel geeft u de mogelijkheid om uw eigen probleemoplossing te beëindigen terwijl u met meerdere teams samenwerkt. Ook toegang tot VP of C-Level gemakkelijk en waardeer het. - Bevalt de ambitie echt, dit is mijn derde start/scale-up. Ik heb eerder deel uitgemaakt van twee eenhoorns, hopelijk is dit de tweede IPO en om eerlijk te zijn, voel ik me erg gelukkig hier te zijn. - Het bedrijf is echt goed gepositioneerd op de markt, en met een grote expertise, ik ben er dol op! - Beleid voor goed betaald en werken op afstand. - De realiteit is dat ik erg blij ben en ik blijf het verspreiden onder eerdere collega's en vrienden (tot nu toe 15 verwijzingen, waarvan 3 aangenomen). Sterker nog, mijn motivatie voor Deel helpt me ook om nog beter en leuker te verkopen!
Minpunten
- Volledige afstandsbediening dus als je niet gewend bent of graag naar kantoor gaat, is dit niet jouw plek. - Org en verantwoordelijkheden een beetje onduidelijk, maar ik geloof dat dit heel typerend is voor start/scale tup. - Vaststellen van goede HR-regels rond compensatie, trajectbegeleiding en feedback. - Meer toeslag of toeslagen.